Vacature: Handyman

Jouw werkplek bij POT

Familiebedrijf POT is een van de meeste vooruitstrevende verhuis- en logistieke bedrijven van Nederland. Bij ons is geen dag hetzelfde. De ene dag verhuizen we een gezin van rijtjeshuis naar villa, de volgende dag een school of bibliotheek naar een nieuwe plek of vervoeren we een belangrijk kunstwerk. Zeker, het is hard werken. Maar dat doen we mét elkaar, in een gezellige sfeer en POT zorgt voor een uitstekende beloning en de goede faciliteiten en materialen. Ons doel: onze klanten een zorgeloze verhuizing bieden.

 • uitstekend salaris (en direct 500 euro bonus bij tekenen van je contract)

 • onderdeel van een vast team (met veel leuke teamactiviteiten)

 • afwisselend: je werkplek is geen dag hetzelfde

 • fulltime en parttime mogelijkheden

 • snelle doorgroeimogelijkheden (voor wie wil)

 • betrokken en informeel familiebedrijf

De functie Handyman

Iedereen die wel eens verhuisd is weet dat daar méér bij komt kijken dan dozen verplaatsen. En daar komt onze handyman om de hoek kijken. Jij bent er voor de klussen die de plek weer leefbaar maken. Het ophangen van lampen, spiegels en een gordijnrails bij een gezin met een nieuwe plek. Of kleine technische klusjes in een nieuw kantoorpand of school zodat de boel weer snel kan draaien. Je maakt díe zaken in orde die ervoor zorgen dat er snel weer geleefd of gewerkt kan worden. Geen dag of werkplek is voor jou hetzelfde. Je ontmoet de meest verschillende mensen en komt op plekken waar je normaal niet zomaar zou komen.

Wie zoeken wij?

We zoeken een collega die goed met mensen om kan gaan en klantvriendelijk is. Je bent stressbestendig, want zo’n verhuisdag is voor klanten vaak best spannend. Je hebt technisch inzicht en werkt nauwkeurig. Je hebt rijbewijs B, woont in de omgeving van Amersfoort. We hebben mogelijkheden vanaf 32 uur per week.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij vinden het belangrijk om een fijne werkgever te zijn: daar doen we hard ons best voor. De sfeer is gezellig en informeel en er wordt naar je geluisterd. Natuurlijk, het salaris is goed, maar we vinden het daarnaast vooral ook heel belangrijk dat jij het naar je zin hebt. Met aandacht voor jouw ontwikkeling en leuke dingen náást je werk. Wil je meer weten over werken bij POT? Kijk dan ook op de ‘werken bij POT’ pagina!

Interesse of vragen?

Kom maar op! Je kunt mailen met werkenbijpot@potholding.nl of bel met tel 033-450821 en vraag naar Saskia. Geen brievenschrijver? Snappen wij. Bel gewoon naar bovenstaand nummer, dan bespreken we bij een kop koffie of we bij elkaar passen.

Werken bij POT? Op ieder POTje past een dekseltje! Mail naar werkenbijpot@potholding.nl of
bel met tel 033-450821. We bespreken graag bij een kop koffie of we bij elkaar passen.

Solliciteren

Privacy

 • Door op deze vacature te solliciteren ga je akkoord met en geef je POT Verhuizingen/Logistiek (hierna te noemen POT) toestemming tot het opslaan en verwerken van de door jou met ons gedeelde persoonsgegevens.
 • Zonder jouw toestemming zal POT jouw persoonsgegevens niet met andere bedrijven of instanties delen.
 • Jouw gegevens worden alleen bewaard gedurende het sollicitatieproces en alleen ingezien door de betrokkenen bij POT. Dit zijn de directeur, de HR-manager, de manager van de afdeling waar de vacature is en een medewerker van die afdeling waar je mogelijk mee zult gaan samenwerken.
 • Indien je tijdens het sollicitatieproces van POT een afwijzing ontvangt, betekent dit dat wij jouw persoonsgegevens uit onze systemen zullen verwijderen.
 • POT bewaart jouw gegevens nooit voor een mogelijke volgende vacature en daarom vragen wij je om onze vacaturepagina met regelmaat te bezoeken om daarmee op de hoogte te blijven van de mogelijkheden.