Verhuisbedrijf POT is de verhuisspecialist uit Amersfoort

Verhuisbedrijf POT is een echt familiebedrijf dat inmiddels al meer dan 115 jaar bestaat. Met meerdere vestigingen mogen wij ons inmiddels één van de grootste logistieke bedrijven van Nederland noemen. Samen met onze meer dan 80 gemotiveerde medewerkers zorgen wij dagelijks voor een zorgeloze verhuizing van particulieren, maar ook van bedrijven, organisaties, zorginstellingen, scholen en overheden. Ook zijn we specialist in opslag en archiefbeheer. Altijd met aandacht voor milieu, mens en maatschappij.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij POT hoog in het vaandel. We behandelen uw inboedel met de grootste zorg. Om onze kwaliteit te garanderen is POT aangesloten bij Erkende Verhuizers en Erkende Projectverhuizers.

Lees meer

Organisatie

De historie van POT begon niet als verhuisbedrijf, maar met een ijskar. Nu meer dan 110 jaar later mag POT zich één van de grootste logistieke bedrijven van Nederland noemen.

Lees meer

Historie

De historie van POT begon niet als verhuisbedrijf, maar met een ijskar. Nu meer dan 110 jaar later mag POT zich één van de grootste logistieke bedrijven van Nederland noemen. We bedienen zowel zakelijke als particuliere klanten.

Lees meer

Hofleverancier

Eén jaar na het 100-jarig bestaan, ontving POT van Hare Majesteit de Koningin het predicaat van Hofleverancier. Een predicaat voor bedrijven die zich onderscheiden door kwaliteit, soliditeit en continuïteit.

Lees meer

Werken bij POT

Werken bij POT betekent je talenten inzetten voor één van de grootste logistieke bedrijven van Nederland. Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Collega’s die onze verhuizingen en logistieke trajecten graag in goede bannen willen leiden.

Lees meer