Vacature: Handyman

POT Verhuizingen/Logistiek is een verhuisbedrijf dat haar oorsprong kent in Amersfoort. De visie van POT Verhuizingen/Logistiek is om de klant te ontzorgen in het voortraject, tijdens het verhuistraject en alles wat hier (in)direct bij komt kijken. Het streven is om op het gebied van service en kwaliteit het beste verhuisbedrijf van Nederland te zijn! De combinatie van de visie en het streven heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf inmiddels meer dan 110 jaar bestaat. Ons team willen wij graag uitbreiden met een  HANDYMAN (m/v).

Over de functie:
In deze afwisselende functie is geen dag hetzelfde. Dan ben je bij een particulier aan het werk om allerlei spullen op te hangen zoals lampen, spiegels en bv een gordijnrail. Weer een andere dag ben je bij een bedrijf of school wat kleine technische klusjes aan het uitvoeren. Herstelwerkzaamheden die wij in eigen beheer kunnen uitvoeren komen ook bij jou terecht. Kleine facilitaire werkzaamheden behoren ook tot de mogelijkheden.

De ideale kandidaat:
– Is in bezit van rijbewijs B;
– Is communicatief vaardig en representatief;
– Heeft technisch inzicht en werkt nauwkeurig;
– Beschikt over een klantvriendelijke en stressbestendige houding;
– Woont in Amersfoort of in de directe omgeving;
– Is 5 dagen beschikbaar maar een dag minder werken  is zeker bespreekbaar.

Pot verhuizingen biedt:
Een afwisselende baan bij één van de grootste verhuisbedrijven in Nederland. Je komt terecht in een hecht team waar de sfeer informeel is. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

Je sollicitatie kun je mailen naar Saskia Krens: skrens@potholding.nl Voor meer informatie kun je bellen naar 033-4508210

Solliciteren
Handyman verhuisbedrijf
Handyman verhuisbedrijf

Privacy

Door op deze vacature te solliciteren ga je akkoord met en geef je POT Verhuizingen/Logistiek (hierna te noemen POT) toestemming tot het opslaan en verwerken van de door jou met ons gedeelde persoonsgegevens.
Zonder jouw toestemming zal POT jouw persoonsgegevens niet met andere bedrijven of instanties delen.
Jouw gegevens worden alleen bewaard gedurende het sollicitatieproces en alleen ingezien door de betrokkenen bij POT. Dit zijn de directeur, de HR-manager, de manager van de afdeling waar de vacature is en een medewerker van die afdeling waar je mogelijk mee zult gaan samenwerken.
Indien je tijdens het sollicitatieproces van POT een afwijzing ontvangt, betekent dit dat wij jouw persoonsgegevens uit onze systemen zullen verwijderen.
POT bewaart jouw gegevens nooit voor een mogelijke volgende vacature en daarom vragen wij je om onze vacaturepagina met regelmaat te bezoeken om daarmee op de hoogte te blijven van de mogelijkheden.