Vacature: Logistiek medewerker

Word jij onze nieuwe magazijnmedewerker?

Op ons hoofdkantoor in Amersfoort beschikken wij over een groot warehouse waarin zeer diverse activiteiten plaatsvinden. Wij slaan inboedels van zowel zakelijke als particulieren klanten op diverse wijze op. Van palletplaatsen tot aan containers toe. Daarnaast bieden wij archiefopslag aan maar ook maatwerkoplossingen voor klanten die gebruik willen maken van opslagmogelijkheden. Op detailniveau kunnen wij artikelen van onze klanten terugvinden in ons geautomatiseerde warehouse systeem.

Hoe ziet een dag bij ons eruit?

De eerste werkzaamheden wanneer je vroeg start, is ervoor te zorgen dat je collega’s in de verhuizingen snel met het juiste materiaal naar onze klanten kunnen gaan. De uitgave en inname wordt door jou verzorgd. Vervolgens zet je de juiste materialen en hulpmiddelen weer klaar voor de volgende dag.
Je controleert en scant de binnenkomende en uitgaande goederen en kan, bij afwezigheid van de teamleider, dit op een correctie wijze in ons warehousesysteem in- en uitslaan.
Je helpt mee met het lossen en laden van inboedels.
Je kan met de hoogwerker overweg om diverse producten in en uit de stellingen te halen en ook het bedienen van de kraan, waarmee de containers klaargezet gaan worden, behoort tot je werkzaamheden.
Uiteraard is er veel aandacht voor accuratesse en netheid.

Je hebt ervaring in de logistiek door opleiding en/of werkervaring en een geldig heftruckcertificaat.
Het werken met de computer is jou niet vreemd en je bent in staat om nauwkeurig de producten in ons warehousesysteem te boeken. Daarnaast kun je het mailverkeer (vaak intern) verwerken bij afwezigheid van je teamleider.
Je bent in staat om fysiek werk te kunnen verrichten.
Je werkt de ene week van 6.00 uur tot 15.15 uur en de andere week van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Je kunt je sollicitatie sturen naar Saskia Krens skrens@potholding.nl. Wil je meer informatie dan ben ik bereikbaar op 033-4508210.

Solliciteren

Privacy

Door op deze vacature te solliciteren ga je akkoord met en geef je POT Verhuizingen/Logistiek (hierna te noemen POT) toestemming tot het opslaan en verwerken van de door jou met ons gedeelde persoonsgegevens.
Zonder jouw toestemming zal POT jouw persoonsgegevens niet met andere bedrijven of instanties delen.
Jouw gegevens worden alleen bewaard gedurende het sollicitatieproces en alleen ingezien door de betrokkenen bij POT. Dit zijn de directeur, de HR-manager, de manager van de afdeling waar de vacature is en een medewerker van die afdeling waar je mogelijk mee zult gaan samenwerken.
Indien je tijdens het sollicitatieproces van POT een afwijzing ontvangt, betekent dit dat wij jouw persoonsgegevens uit onze systemen zullen verwijderen.
POT bewaart jouw gegevens nooit voor een mogelijke volgende vacature en daarom vragen wij je om onze vacaturepagina met regelmaat te bezoeken om daarmee op de hoogte te blijven van de mogelijkheden.