Vacature: Verhuizers/Chauffeurs C

POT Verhuizingen/Logistiek is een verhuisbedrijf dat haar oorsprong kent in Amersfoort. De visie van POT Verhuizingen/Logistiek is om de klant te ontzorgen in het voortraject, tijdens het verhuistraject en alles wat hier (in)direct bij komt kijken. Het streven is om op het gebied van service en kwaliteit het beste verhuisbedrijf van Nederland te zijn! De combinatie van de visie en het streven heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf inmiddels meer dan 110 jaar bestaat.
Wij willen graag ons team uitbreiden met representatieve verhuizers bij voorkeur met rijbewijs C.

Over de functie:
Als verhuizer/chauffeur ben je verantwoordelijk voor verhuizingen van bedrijven én particulieren. De ene dag heb je een particulier heel blij gemaakt met het plezierig en schadevrij verhuizen van hun kostbare inboedel, de andere dag heb je bij een bedrijf een zaal omgebouwd tot een perfect ingerichte vergaderruimte. En weer een andere dag ben je een heel kantoor aan het leeghalen en op de nieuwe locatie aan het inrichten. Voor al deze verschillende werkzaamheden heb je een zeer klantgerichte instelling nodig en heb je plezier in je werk, Verder wordt in deze functie een flexibele instelling van je gevraagd. Je bent in staat om vroeg in de ochtend te kunnen beginnen. De vertrektijden liggen tussen 6.00 uur en 7.30 uur en je werk is klaar wanneer alles bij de klant afgerond is.

De ideale kandidaat:
– 
Is in het bezit van het C-rijbewijs, Code 95 en een digitale bestuurderspas (pre, geen vereiste);
– Is communicatief vaardig en representatief;
– Verhuiservaring is geen vereiste maar wel heel veel zin om dit te gaan doen!;
– Is flexibel inzetbaar t.a.v. werktijden;
– Werkt zeer nauwkeurig en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
– Beschikt over een klantvriendelijke- en stressbestendige houding;
– Woont binnen een straal van maximaal 30 kilometer van de standplaats in Amersfoort.

Pot verhuizingen biedt:
Een afwisselende baan bij één van de grootste verhuisbedrijven in Nederland. Je komt terecht in een hecht team waar de sfeer informeel is. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

Je sollicitatie kun je mailen naar Saskia Krens: skrens@potholding.nl Voor meer informatie kun je bellen naar 033-4508210

Solliciteren

Privacy

Door op deze vacature te solliciteren ga je akkoord met en geef je POT Verhuizingen/Logistiek (hierna te noemen POT) toestemming tot het opslaan en verwerken van de door jou met ons gedeelde persoonsgegevens.
Zonder jouw toestemming zal POT jouw persoonsgegevens niet met andere bedrijven of instanties delen.
Jouw gegevens worden alleen bewaard gedurende het sollicitatieproces en alleen ingezien door de betrokkenen bij POT. Dit zijn de directeur, de HR-manager, de manager van de afdeling waar de vacature is en een medewerker van die afdeling waar je mogelijk mee zult gaan samenwerken.
Indien je tijdens het sollicitatieproces van POT een afwijzing ontvangt, betekent dit dat wij jouw persoonsgegevens uit onze systemen zullen verwijderen.
POT bewaart jouw gegevens nooit voor een mogelijke volgende vacature en daarom vragen wij je om onze vacaturepagina met regelmaat te bezoeken om daarmee op de hoogte te blijven van de mogelijkheden.