Klant is Koning: Pieter vertelt over kunsttransport

Het is u vast niet ontgaan: de Koninklijke familie komt op Koningsdag naar Amersfoort. Wist u dat wij ons ‘Bij Koninklijke Beschikking’ Hofleverancier mogen noemen? De Koning of Koningin kan dit predicaat toekennen aan bedrijven van minimaal 100 jaar oud die een goede reputatie hebben in de regio. Inmiddels bestaan we al meer dan 114 jaar en dat hadden we zonder onze klanten natuurlijk niet bereikt. Bij POT zijn klanten nog echt Koning!

In aanloop naar Koningsdag publiceren wij elke week een verhaal waarin onze klanten vertellen over hun verhuizing met een professioneel verhuisbedrijf. Deze week het tweede verhaal waarin Pieter Scheen vertelt over kunsttransport met POT.

“Kunst verhuizen is heel wat anders dan een gewone bedrijfsverhuizing. Vaak gaat het om waardevol en kwetsbaar werk. En dat vraagt om een specialistische aanpak.”

Kunstadviseur Pieter Scheen helpt bedrijven met het beheer van hun kunstcollectie. De opslag en verhuizingen van de kunstwerken doet hij al zo’n tien jaar samen met POT Art Logistics. ‘We zijn een geoliede machine.’

Lees het hele verhaal van Pieter Scheen >

Verhuisbedrijf POT viert Koningsdag