Gaat u verhuizen?

Dan nemen wij graag uw zorgen uit handen. Want bij verhuizen komt veel kijken. Spullen uitzoeken, dozen in- en uitpakken, het oude huis netjes achterlaten en het nieuwe huis bewoonbaar maken. En gaat u verhuizen naar een andere gemeente? Dan heeft u een hoop extra administratief regelwerk. Het is dan ook niet gek dat verhuizen in de top 3 staat van meest stressvolle gebeurtenissen in iemands leven.

Stressvrij verhuizen

Gelukkig hoeft uw verhuizing geen stressvolle klus te zijn. Met hulp van onze vakmensen verhuist u vlot en soepel. Zij weten precies wat er moet gebeuren, zodat u zich nergens druk om hoeft te maken.

Verhuisadvies op maat

Onze vakmensen komen voor het verhuizen met u kennismaken. Ze spreken de hele verhuizing met u door en hebben antwoord op al uw vragen. Ook komen ze met een advies over hoe we uw verhuizing het beste aan kunnen pakken. Iedere klus is voor ons maatwerk.

Bijzondere verhuizingen

POT is gespecialiseerd in verhuizingen die extra zorg nodig hebben. Uw kostbare piano, antiek of kunstwerk is bij ons in veilige handen. Verhuist u naar een verzorgingshuis of emigreert u? Onze gediplomeerde medewerkers weten hoe ze een bijzondere verhuizing moeten aanpakken.

Weg met de verhuisstress.

Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Gratis verhuisofferte

Aandacht voor uw verhuizing

POT is al meer dan 116 jaar specialist in verhuizen en opslag. Ons geheim? Kwaliteit en aandacht. Wij nemen de zorg bij uw verhuizing volledig over. Daarin gaan wij verder dan alleen het doen van de opdracht. Met onze service willen wij u een gevoel van gastvrijheid geven. Dat merkt u bijvoorbeeld aan ons maatwerk en onze zorgvuldige manier van omgaan met uw spullen.

Voor ons voelde de hele verhuizing als een zorgeloze gebeurtenis.
Xandra Feije, particuliere verhuizing