POT art logistics is binnen de POT groep de specialist in het vervoeren en opslaan van kunstwerken en bijzondere objecten.

Zorgvuldig kunst- en antiekvervoer

Uw waardevolle antiek en kunst veilig verhuizen? Schakel de hulp in van POT. Zorgvuldigheid zit onze vakmensen in het bloed. En bij kunstvervoer is dit nóg belangrijker. In onze extra beveiligde voertuigen vervoeren we uw kunst en antiek veilig van A naar B. Het klimaat in deze transportwagens is volledig beheersbaar. Dat betekent dat de temperatuur en luchtvochtigheid dankzij een luchtsluis altijd stabiel blijft. Ideaal voor klimaatgevoelige, waardevolle voorwerpen. Wist u dat u zelfs op afstand kunt zien wat de temperatuur van de transportwagen is, via ons track & trace-systeem?

Ook discretie is belangrijk bij kunstvervoer. Als het nodig is, werken we op aangepaste tijdstippen om minder aandacht te trekken. Onze medewerkers hebben een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en tekenen voor absolute geheimhouding.

Professionele kunstopslag

Als het nodig is, kunnen we naast uw kunst en antiek verhuizen ook uw kunstcollectie opslaan in ons depot. Hier worden alle werken zwaar beveiligd. Bovendien heeft het depot een goed ontwikkeld verwarmingssysteem. Ook hier houden we het ‘klimaat’ voor uw kunst of antiek dus stabiel.

Het vervoer van twee kunstobjecten naar een uitvaart wilde ik alleen door professionals laten uitvoeren.
Anneke Romeijn, uitvaartonderneemster

Uw kunst verdient de beste zorg

Ontdek wat POT voor u kan betekenen.

Gratis offerte

Aandacht voor uw verhuizing

POT is al meer dan 116 jaar specialist in verhuizen en opslag. Ons geheim? Kwaliteit en aandacht. Of het nou gaat om een grote kunstcollectie of een uniek exemplaar: onze vakmensen weten wat ze doen. Kunst en antiek transporteren en opslaan is dagelijks werk voor POT. Wij gaan daarbij altijd verder dan alleen het doen van de opdracht. Dat merkt u bijvoorbeeld aan ons maatwerk en onze zorgvuldige manier van omgaan met uw kunstvoorwerpen.