Seniorenverhuizing zonder zorgen

Spullen uitzoeken, dozen in- en uitpakken, het oude huis netjes achterlaten en het nieuwe huis bewoonbaar maken. Verhuizen is een flinke uitdaging. En wanneer u naar een seniorenflat of verzorgingstehuis gaat, komt daar vaak nog extra regelwerk bij. Bijvoorbeeld omdat u niet al uw spullen kunt meenemen. Of omdat verhuizen zonder de hulp van uw kinderen of familie niet lukt. Gelukkig is juist een seniorenverhuizing onze specialiteit.

Laat uw seniorenverhuizing maar aan ons over

POT is gespecialiseerd in verhuizingen die extra zorg nodig hebben. Samen met u maken we een overzichtelijk verhuisplan. Ook spreken we af wat u of uw familie zelf regelt en wat wij voor u uit handen nemen. U krijgt daarbij een speciale lijst, zodat u niets vergeet. Een hele zorg minder!

Uitgebreide planning

Onze vakmensen komen eerst bij u langs om de verhuizing met u te bespreken. Ook helpen we u met praktische zaken, zoals persoonlijke spullen uitzoeken of de administratie regelen. U krijgt daarna een offerte op maat. Daarna maken we een uitgebreide planning.

Op de verhuisdag zelf helpen we u niet alleen met spullen van A naar B brengen. Lampen ophangen, meubels uit- en in elkaar zetten of zelfs uw televisie en computer installeren: we doen het allemaal met zorg.

Seniorenverhuizing door POT verhuizers
Klusjesman tijdens verhuizing verzorgingshuis

Rustig en zorgeloos naar uw nieuwe thuis

Ontdek wat POT voor u kan betekenen.

Aandacht voor uw verhuizing

POT is al meer dan 116 jaar specialist in verhuizen en opslag. Ons geheim? Kwaliteit en aandacht, juist bij uw seniorenverhuizing. Een verhuizing geeft al veel geregel, dus wij nemen daarbij zoveel mogelijk uit handen. Daarin gaan wij verder dan alleen het doen van de opdracht. Met onze service willen wij u een gevoel van gastvrijheid geven. Dat merkt u bijvoorbeeld aan ons maatwerk en onze zorgvuldige manier van omgaan met uw spullen.