Een professionele bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing zonder bedrijfsstilstand. Dát is een flinke uitdaging. POT begrijpt dat bedrijfsstilstand grote gevolgen kan hebben voor uw bedrijf. Daarom willen we dit bij elke verhuizing tot een minimum te beperken. Een goede voorbereiding en strakke planning zijn daarbij onmisbaar.

Nieuw bedrijfspand of interne verhuizing

Of u nu binnen uw huidige bedrijfspand verhuist of naar een nieuw pand gaat, onze gediplomeerde vakmensen beschikken over de juiste kennis en ervaring om uw verhuizing vlot en soepel uit te voeren. Onze projectmanager maakt samen met u het verhuisplan en bewaakt de uitvoering op de verhuisdag. Zo hoeft ú nergens meer aan te denken.

Verhuisadvies op maat

Onze vakmensen komen voor de verhuizing eerst met u kennismaken. Ze spreken de hele verhuizing met u door en hebben antwoord op al uw vragen. Iedere verhuizing is bij ons maatwerk.

Bedrijfsverhuizing op maat voor uw branche

POT heeft jarenlange ervaring in verschillende branches. Dus of het gaat om bedrijven, scholen, kinderdagverblijven, zorginstellingen of winkelpanden: voor ons is geen bedrijfsverhuizing te complex.

Professionele bedrijfsverhuizing
Bedrijf verhuizen
We verhuizen regelmatig intern, bijvoorbeeld omdat teams van afdeling of pand wisselen. Dit gebeurt altijd voorzichtig. De medewerkers van POT weten wat ze doen.
Sas Lucas, facility medewerker Volkswagen Pon Financial Services

Projectverhuizingen

Een verhuisproject kan erg ingewikkeld zijn. Onze projectmanagers en vakmensen nemen hun verantwoordelijkheid en weten hoe een projectverhuizing werkt. Zo hoeft u zelf nergens aan te denken.

Warehousing

Voorraad of inventaris die u niet gebruikt, kunt u veilig opslaan in ons depot.

Handyman en ICT

Bedrijfsverhuizing achter de rug? Onze handyman helpt u met het monteren van meubels en instellen van de juiste bureau- en stoelinstellingen. Met onze ICT-service sluiten wij voor de verhuizing alle apparatuur af. Na de verhuizing sluiten we alle apparatuur weer zo snel mogelijk aan.

Verhuizen zonder bedrijfsstilstand.

Ontdek wat POT Verhuizingen/Logistiek voor u kan doen.

Afspraak adviseur