Logistieke ondersteuning nodig bij uw bouwproject? Wij helpen u.

De bouwsector groeit weer en de verwachting is dat dit de komende jaren zo zal blijven. Dat is goed nieuws voor uw branche, maar het brengt ook uitdagingen met zich mee. Tijdens de crisisjaren hebben veel vakmensen de bouwsector verlaten en daardoor is er binnen veel bouwdisciplines een groot tekort aan goede werkkrachten. Grote kans dat ook uw bedrijf handen te kort komt. Het liefst laat u uw werknemers hun kostbare tijd dan ook aan hun eigen expertise besteden. Dat kan als u POT inschakelt voor al uw logistieke processen binnen de bouwlogistiek.

Afspraak adviseur

Alles op uw bouwplaats verloopt gestroomlijnd

Met de logistieke ondersteuning van POT kunnen uw medewerkers zich volledig richten op hun specialisme. Over alle randzaken hoeven ze zich niet druk te maken. POT zorgt er namelijk voor dat alles op de bouwplaats gestroomlijnd verloopt. Denk daarbij aan just-in-time (JIT) leveren van bouwmaterialen op de werkplek, in- en uithuizen van locaties en woningen, verticaal transport van bouwonderdelen en afvoer en recyclen van afval.

We richten uw bouwhub in

Voor bouwlocaties met weinig of geen ruimte voor opslag van bouwmaterialen kan POT een externe bouwhub realiseren. In deze hub stellen we dagelijks pakketten van bouwmaterialen samen en leveren die op het juiste moment op de juiste plek op de bouwlocatie af. Alles ligt in de goede volgorde klaar voor uw vakmensen. Dat verhoogt de arbeidsproductiviteit en verlaagt het aantal transporten van en naar de bouwplaats.

Heeft u geen bouwhub nodig, maar wel – extra – opslagruimte voor bouwmaterialen of inboedels? Ook daarvoor zorgt POT graag.

“We hebben bij meerdere projecten met POT samengewerkt. Iedere keer was het een succes. In een aantal gevallen was hun inbreng en vakkennis zelfs van doorslaggevende betekenis. Dankzij POT hoeven wij ons geen zorgen te maken of de bouwmaterialen op tijd, compleet en op de juiste plek worden geleverd en klaargezet. Onze vaklieden en die van onze co-makers kunnen hierdoor direct starten met hun werkzaamheden. Dat zorgt voor een efficiënte inzet van arbeidsmiddelen, een plezierige werksfeer en een aanzienlijke kostenreductie. Bij toekomstige projecten blijven wij zeker gebruik maken van hun expertise.”
– Marc Bezem, Van Wijk Vastgoedonderhoud

Wat levert bouwlogistiek op voor uw organisatie?

  • Transporten en in- en uithuizen gaan efficiënter en met minimale kans op schades en verliezen. U bent de bouwspecialist, POT is expert in verhuizen en logistiek.
  • De inzet van onze medewerkers is goedkoper dan de inzet van uw vakmensen.
  • Onze JIT-leveringen zorgen voor een stijging van de arbeidsproductiviteit van uw vakmensen – met in potentie maar liefst 40 procent.
  • U realiseert schaalvoordeel door uw bouwmaterialen groot in te kopen en bij ons op te slaan.
  • Het risico op diefstal daalt naar nul als uw materialen veilig bij ons in opslag staan.
Bouwlogistiek voor uw organisatie

Dankzij onze JIT-leveringen stijgt de arbeidsproductiviteit

van uw vakmensen met maar liefst 40 procent.

Waar kunnen wij u naast bouwlogistiek nog meer mee helpen?

Ruimte voor opslag in het warehouse van POT in Amersfoort

Ruimte voor opslag

Kantoor of huis uitruimen? Volle bouwplaats? Sla uw meubels, archiefdozen of bouwmaterialen op in ons depot in Amersfoort of Utrecht. Deze depots zijn voorzien van de modernste technieken. Zo zijn uw spullen beschermd tegen diefstal, brand en schade door temperatuurverandering. Via de klantportal ziet u precies welke goederen in onze opslag staan en kunt u ze op afstand beheren.

Logistieke ondersteuning voor uw bouwproject door professionele vakmensen

Professioneel en representatief

Onze medewerkers zijn vakmensen. Ze weten van aanpakken en gaan zorgvuldig om met al uw spullen. Ze hebben ervaring in allerlei branches – van bouw en onderwijs tot zorg en kunst. Daardoor weten zij dat iedere branche z’n eigen specifieke eisen stelt. Ze zijn er om u te ondersteunen en houden rekening met al uw wensen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van bouwlogistiek?

Afspraak adviseur