Verhuisbedrijf POT is de verhuisspecialist uit Amersfoort

Verhuisbedrijf POT is een echt familiebedrijf dat inmiddels al meer dan 116 jaar bestaat. Met meerdere vestigingen mogen wij ons inmiddels één van de grootste logistieke bedrijven van Nederland noemen. Samen met onze meer dan 80 gemotiveerde medewerkers zorgen wij dagelijks voor een zorgeloze verhuizing van particulieren, maar ook van bedrijven, organisaties, zorginstellingen, scholen en overheden. Ook zijn we specialist in opslag en archiefbeheer. Altijd met aandacht voor milieu, mens en maatschappij.

Historie

De historie van POT begon niet als verhuisbedrijf, maar met een ijskar. Nu meer dan 110 jaar later mag POT zich één van de grootste logistieke bedrijven van Nederland noemen. We bedienen zowel zakelijke als particuliere klanten.

MVO en duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, staat bij POT al jaren hoog op de agenda. We hebben veel geïnvesteerd in duurzaamheid en MVO. Maar altijd zijn we op zoek naar oplossingen die een win-win situatie opleveren voor zowel POT als de maatschappij.

Werken bij

Werken bij POT betekent je talenten inzetten voor één van de grootste logistieke bedrijven van Nederland. Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Collega’s die onze verhuizingen en logistieke trajecten graag in goede bannen willen leiden.