FAQ items aan het laden...
POT art logistics is binnen de POT groep de specialist in het vervoeren en opslaan van kunstwerken en bijzondere objecten.

De beste zorg voor uw kunst

Uw antieke collecties of kunstwerken veilig verhuizen of opslaan? Bij onze vakmensen zijn uw waardevolle voorwerpen in goede handen. Deze speciaal opgeleide kunstadviseurs- en verhuizers gaan zorgvuldig te werk. Zij zijn niet voor niets opgeleid als art handler. De kunsttransportvrachtwagens en opslagruimtes zijn zwaar beveiligd en het klimaat hierin is beheersbaar. Dat betekent alleen de beste zorg voor uw kunst.

Bel mij terug

voor een vrijblijvende offerte

Wat kunnen we voor u betekenen?

Hoe regelt u het transport en de opslag van kunstobjecten? We begrijpen dat u goed nadenkt over een project als deze. Wij bieden deze diensten aan:

Kunsttransport

Onze vakmensen vervoeren uw waardevolle kunstcollectie veilig en zonder schade. Daarvoor gebruiken we speciale kunsttransportwagens, met een alarm, gps-volgsysteem en camera. Een projectmanager die gespecialiseerd is kunsttransport houdt u tijdens het proces op de hoogte.

Kunstopslag

Uw kunst tijdelijk opslaan? In ons zwaarbeveiligde depot is het klimaat volledig beheersbaar. Dat betekent dat we uw kunstvoorwerpen optimaal beschermen tegen hoge temperaturen en vochtige lucht.

Speciaal verpakt

We behandelen uw kunst met de grootste zorg, en daar horen ook speciale verpakkingen wij. We verpakken, vervoeren en bewaren de kunstvoorwerpen in bijvoorbeeld noppenfolie, stootkussens en op maat gemaakte kisten.

Onze museumcollectie moest tijdelijk, en volgens de richtlijnen van de Erfgoedwet – worden opgeslagen. Een logistieke uitdaging die POT professioneel en servicegericht heeft opgelost!
René Parijs, vestigingsdirecteur Marechausseemuseum

Uw kunstcollectie zorgvuldig vervoerd

Ontdek wat POT voor u kan betekenen.

Afspraak kunstadviseur

Kennisbank

Ook uw waardevolle kunst vervoeren of opslaan?

Ontdek hoe POT dit voor u regelt.

Afspraak kunstadviseur
Ga naar de bovenkant