Warehousing: meer dan opslag

Uw zakelijke goederen, kantoorinventaris of voorraad op een vakkundige manier opslaan, voor de korte of lange termijn? In ons centraal gelegen warehouse nemen wij u dit volledig uit handen. Daarbij gaan we verder dan alleen opslag. Wat u dat oplevert? Niet alleen een veilige plek voor uw goederen in een zwaarbeveiligde, geklimatiseerde ruimte. Maar ook online inzicht in uw voorraad, vakmensen die u helpen bij uw distributie en meer aanvullende diensten.

Warehousing: hoogwaardige kwaliteit

Om hoogwaardige kwaliteit te garanderen, is ons warehouse uitgerust met de modernste technieken. Ook bieden we u extra diensten waarmee we u ondersteunen in uw logistiek en voorraadbeheer. Als u uw goederen opslaat bij POT, profiteert u van:

  • Centraal gelegen locatie aan de rand van Amersfoort, dichtbij de A28 en A1;
  • Geklimatiseerde en zwaarbeveiligde opslagruimte;
  • 15.000 palletplaatsen in stellingen van hoge kwaliteit;
  • 300 opslagcontainers in volledig geautomatiseerde terminal;
  • Personeel aanwezig voor bijvoorbeeld in- en uitslag van goederen en verzendklaar maken;
  • Altijd online inzicht in uw eigen voorraad via ons Warehousing Management Systeem.

Flexibele warehousing oplossingen

Wij bieden een flexibele oplossing voor iedere hulpvraag. Zo kunt u uw goederen voor de lange of korte termijn opslaan. Ook betaalt u een vaste, scherpe prijs per opslageenheid per dag. Last van een opzegtermijn heeft u bij ons niet.
Daarnaast is er bij ons geen beperking in de afmeting of het gewicht van uw voorraad. Zo is bulkopslag mogelijk, maar ook opslag van kleinere hoeveelheden goederen. En als er maatwerk nodig is, bedenken wij een creatieve en passende oplossing.

Professioneel uw goederen opslaan?

Ontdek onze warehousing oplossingen.

Afspraak adviseur

Aandacht voor uw opslag

POT is al meer dan 116 jaar specialist in opslag en verhuizen. Ons geheim? Kwaliteit en aandacht. Zo nemen wij de zorg bij uw opslag en distributie volledig over. Daarin gaan wij verder dan alleen goederen opslaan. Onze vakmensen behandelen uw goederen met aandacht en ontzorgen u zoveel mogelijk, bijvoorbeeld met onze aanvullende warehousing diensten. Uw goederen zijn daardoor altijd in goede handen.