FAQ items aan het laden...

Bedrijven en instellingen

Wij zorgen ervoor dat bij een verhuisproject uw organisatie of afdeling volledig door blijft draaien. Daarvoor denken we graag met u mee en verrassen we u met vindingrijke oplossingen.

Lees verder

Musea en cultuur

Wij zorgen ervoor dat uw kunstcollectie veilig wordt afgeleverd of opgeslagen op de locatie(s) die u kiest.

Lees verder

Facilitaire dienstverleners

Wij helpen u als facilitaire dienstverlener bij het binnenhalen van een opdracht voor een verhuisproject. Gelukt? Dan ondersteunen we u daarna bij het succesvol uitvoeren van de opdracht.

Lees verder

Kennisbank / blogs

‘Tegenwoordig doe je het sámen’

‘Tegenwoordig doe je het sámen’ Het AD maakt een serie over familiebedrijven in de regio. Deze keer in ‘Het Familiebedrijf’ komt Mark Pot aan het woord over de uitdagingen ...

POT tekent waterstofconvenant provincie Utrecht

POT tekent waterstofconvenant provincie Utrecht POT Verhuizingen/Logistiek heeft het “𝑪𝒐𝒏𝒗𝒆𝒏𝒂𝒏𝒕 𝒘𝒂𝒕𝒆𝒓𝒔𝒕𝒐𝒇 𝒊𝒏 𝒎𝒐𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒆𝒊𝒕 𝒑𝒓𝒐𝒗𝒊𝒏𝒄𝒊𝒆 𝑼𝒕𝒓𝒆𝒄𝒉𝒕” getekend. Een initiatief van de provincie Utrecht, het EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven (ECUB) en KWR ...

Erkende projectverhuizers

Kwaliteit staat bij POT op 1. U kunt er daarom op vertrouwen dat uw bedrijfsverhuizing efficiënt en veilig verloopt. Onze vakmensen werken volgens duidelijke afspraken. Ook heeft POT het EPV-keurmerk en zijn onze materialen gecertificeerd.

Lees meer over kwaliteit

Uw verhuizing in handen van vakmensen

Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Afspraak adviseur
Ga naar de bovenkant