FAQ items aan het laden...

Kennis delen voor uw projectverhuizing

Heeft u als interim facilitair manager hulp nodig bij het binnenhalen van een verhuis-opdracht? Met onze kennis helpen wij u hierbij, bijvoorbeeld door het schrijven van een steengoede offerte. Scoort u de klus? Dan helpen wij u met de coördinatie van de projectverhuizing.

Bel mij terug

voor een vrijblijvende offerte

Wat kunnen we voor u betekenen?

Hoe haalt u als interim facility manager een opdracht voor een projectverhuizing binnen? Bij een klus als deze komt veel kijken. Daarom helpen we u op de volgende manieren:

Kosten inschatten

Om een goede offerte te schrijven, moet u weten wat een projectverhuizing globaal kost. Wij helpen u met deze kosteninschatting. Aan de hand van gegevens als het aantal m2, het huidige en nieuwe adres en de werkzaamheden geven wij u een idee van het budget.

Offerte schrijven

Als u als interim facilitair manager de opdracht nog niet binnen hebt, helpen wij u met een offerte. Hierin overtuigen we uw potentiële opdrachtgever met goede teksten over hoe u de verhuizing aan gaat pakken. Denk aan onderwerpen als duurzaamheid, logistieke aanpak en service.

Verhuizer kiezen

Is de verhuisopdracht binnen? Dan wil uw opdrachtgever mogelijk dat u een verhuisofferte uitvraagt bij verschillende bedrijven. Wij helpen u bij het schrijven van een goede uitvraag. Als verhuisexpert delen we onze kennis graag. Samen zorgen voor een duidelijke uitvraag waarop u de juiste inschrijvingen krijgt.

Maak gebruik van onze kennis en expertise

Ontdek het beste resultaat voor uzelf én uw opdrachtgever.

Afspraak adviseur

Kennisbank

Erkende projectverhuizers

Kwaliteit staat bij POT op 1. Het veilig vervoeren en opslaan van de inventaris en goederen van uw opdrachtgever is voor ons vanzelfsprekend. Onze vakmensen werken volgens duidelijke afspraken. Ook heeft POT het EPV-keurmerk en zijn onze materialen gecertificeerd.

Lees meer over kwaliteit

Hulp nodig bij uw facilitaire dienstverlening?

Ontdek wat POT voor u kan betekenen.

Afspraak adviseur
Ga naar de bovenkant