Gaat u naar het buitenland verhuizen? Dat is een grote stap. POT neemt graag alle zorgen rondom deze verhuizing uit handen. Dit doen wij of helemaal zelf, of met onze partners, afhankelijk van uw wensen en het land waar u naartoe gaat.

Van A tot Z

Onze gediplomeerde vakmensen helpen u bij hele traject: van het inpakken van uw inboedel en het transport naar het buitenland tot het uitpakken van de inboedel.

Kosten besparen door groupage

Kosten besparen door groupage (samen met andere inboedels gebundeld) is ook mogelijk. Wij hebben de juiste contacten om dit voor u te organiseren. Het vertrouwde team van POT doet het werk in Nederland en co├Ârdineert vanuit daar de volledige verhuizing. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken.

Medewerkers POT Verhuizingen en Logistiek tillen bank voor verhuizen naar buitenland

Zorgeloos verhuizen naar het buitenland

Ontdek wat POT voor u kan doen.

Gratis verhuisofferte

Aandacht voor uw verhuizing

POT is al meer dan 116 jaar specialist in verhuizen en opslag. Ook voor verhuizingen naar het buitenland kunt u ons vertrouwen. Ons geheim? Kwaliteit en aandacht. Onze vakmensen helpen u bij hele traject: van het inpakken van uw inboedel en het transport naar het buitenland tot het uitpakken van de inboedel. POT neemt graag alle zorgen rondom deze verhuizing uit handen.