Speciale verhuismaterialen

U gaat verhuizen. Om uw spullen zonder schade te verplaatsen, kunt u speciale verhuismaterialen van ons lenen of huren. Als u via POT verhuist, leent u de materialen van ons. Als u zelf uw verhuizing regelt, huurt u de materialen van ons (tegen betaling). Het gaat niet alleen om dozen, maar om veel meer: van inpakpapier tot verhuisdozen, van garderobebox tot rolcontainer. U kunt de verhuismaterialen op werkdagen van 08.30-17.00 uur bij ons magazijn in Amersfoort ophalen.

Als u verhuist met POT krijgt u de materialen dus gratis van ons in bruikleen. U geeft ze dan later aan ons terug. De verhuisdozen en het andere verhuismateriaal bezorgen wij bij u thuis, op het moment dat het u het beste uitkomt. Als u ons laat weten wanneer u klaar bent met uitpakken, komen wij de dozen ook weer ophalen. De garderobeboxen neemt de verhuisploeg op de dag van de verhuizing mee.

Alle verhuisdozen en verhuismaterialen die u nodig heeft

Ontdek wat POT voor u kan betekenen.

Gratis verhuisofferte

Aandacht voor uw verhuizing

POT is al meer dan 116 jaar specialist in verhuizen en opslag. Ons geheim? Kwaliteit en aandacht. Dat merkt u al aan het feit dat u als klant gratis verhuisdozen en verhuismaterialen van ons kunt lenen. Op deze manier denken wij altijd met u mee. Daarin gaan wij verder dan alleen het doen van de opdracht. Met onze service willen wij u een gevoel van gastvrijheid geven. Dat ziet u bijvoorbeeld ook aan ons maatwerk en onze zorgvuldige manier van omgaan met uw spullen.