Voor elke verhuizing een oplossing

Speciaal transport voor uw waardevolle kunst, een verhuizing naar een seniorenwoning of emigreren naar het buitenland. Geen verhuizing is voor POT te moeilijk, te groot of te klein.

Uw kunst veilig verhuizen of opslaan

Uw waardevolle antiek of kunstcollectie veilig verhuizen? Onze vakmensen hebben veel ervaring met kunstvervoer en werken zorgvuldig. We rijden met speciaal aangepaste transportwagens waarin we de temperatuur en luchtvochtigheid goed in de gaten houden. Als het nodig is, kunnen we uw kunstcollectie ook opslaan in ons zwaarbeveiligde depot.

Seniorenverhuizing zonder zorgen

Wanneer u naar een seniorenflat of verzorgingstehuis verhuist, komt er vaak een hoop regelwerk bij. Gelukkig hebben wij veel ervaring met seniorenverhuizingen. Onze vakmensen vertellen u duidelijk hoe we de verhuizing aanpakken en kunnen u ook helpen met praktische zaken. Zoals uw televisie installeren of lampen ophangen.

Verhuizen naar het buitenland

Gaat u naar het buitenland verhuizen? Wij helpen u tijdens het hele traject: van het inpakken van uw inboedel en het transport naar het buitenland tot het uitpakken van uw inboedel. Kosten besparen door groupage (samen met andere inboedels gebundeld) is ook mogelijk.

Uw bijzondere verhuizing in handen van vakmensen

Ontdek wat POT voor u kan doen.

Gratis verhuisofferte

Aandacht voor uw verhuizing

POT is al meer dan 116 jaar specialist in verhuizen en opslag. Ons geheim? Kwaliteit en aandacht. Voor iedere bijzondere verhuizing hebben wij een oplossing op maat. Daarin gaan wij verder dan alleen het doen van de opdracht. Met onze service willen wij u een gevoel van gastvrijheid geven. Dat merkt u bijvoorbeeld aan onze zorgvuldige manier van omgaan met uw spullen. Ook luisteren we goed naar uw wensen.