Particulier
Zakelijk

Zorgvuldig kunstvervoer

Uw waardevolle antieke spullen of schilderijen veilig verhuizen? Schakel de hulp in van POT. Zorgvuldigheid en discretie zit onze vakmensen in het bloed en is bij kunstvervoer nog belangrijker. In onze extra beveiligde transportwagens wordt uw kunst en antiek veilig en verzekerd van A naar B vervoerd. Het klimaat in deze wagens is volledig beheersbaar. Door de luchtsluis blijven de temperatuur en luchtvochtigheid binnen altijd stabiel.

Professionele kunstopslag

Als het nodig is, kunnen we uw kunstcollectie ook opslaan in ons depot. Hier worden alle werken beveiligd. Bovendien is het depot voorzien van een geavanceerd verwarmingssysteem. Ideaal voor klimaatgevoelige objecten.

Offerte op maat

Ieder kunstwerk is uniek en verdient kunstvervoer op maat. Daarom krijgt u van ons altijd een offerte op maat. Wilt u meer informatie of een afspraak met onze adviseurs?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kunstvervoer met POT Verhuizingen/Logistiek

Kunstvervoer is een vak apart. Onze specialisten vervoeren uw kunstobjecten met de grootst mogelijke zorg van A naar B. Zorgvuldig verpakt en beschermd tegen invloeden van buitenaf. Zo weet u zeker dat uw waardevolle spullen in goede handen zijn.

Kunstvervoer en kunstopslag is voor ons dagelijks werk

Dagelijks werk

Of het nou gaat om een grote kunstcollectie of om een uniek exemplaar. Kunstvoorwerpen transporteren en opslaan is dagelijks werk voor POT. Onze mensen zijn opgeleid tot art handlers en weten dus precies waar ze mee bezig zijn. Een veilig idee.

Kunstvervoer: oog voor detail

Tot in detail

Onze specialisten laten niets aan het toeval over. Vanaf het eerste gesprek tot aan de feitelijke uitvoering hebben ze aandacht voor ieder detail. Zo sluiten we risico’s uit. Alles om uw kostbare bezit veilig naar de plaats van bestemming te brengen.

Betrouwbaar kunstvervoer

Vertrouwelijk

Discretie is belangrijk bij kunstvervoer. Als het nodig is, werken we op speciale tijdstippen om minder aandacht te trekken. Onze medewerkers hebben een Verklaring Omrent het Gedrag (VOG) en zijn bovendien verplicht tot absolute geheimhouding. Ook worden ze regelmatig extra gescreend.

Kunstvervoer met speciale materialen

Speciaal materiaal

Onze kunsttransportwagens zijn uniek in Nederland. Het binnenklimaat is volledig beheersbaar. U kunt de temperatuur zelfs op afstand volgen via ons track & trace-systeem. Ziet u meteen waar en hoe snel de wagen rijdt en welke route er is afgelegd.

Kunstvervoer voor musea, bedrijven en particulieren

Voor wie?

Ons kunsttransport is voor iedereen die zijn waardevolle items veilig van A naar B wil vervoeren. We werken voor musea, antiquairs, kunsthandels, bedrijven en particulieren – en alles daartussenin.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
“Waardevolle objecten vragen om
een specialistische aanpak.”
Pieter Scheen, kunstadviseur

Veilig en betaalbaar
kunstvervoer?

Vrijblijvende offerte
Neem contact op