Particulier
Zakelijk

Kunst en antiek verhuizen met POT Art Logistics

Uw waardevolle antieke collecties of kunstwerken veilig verhuizen? Voor de vakmensen van POT Art Logistics is dat vanzelfsprekend. In onze extra beveiligde transportwagens vervoeren we kunstcollecties zorgvuldig en verzekerd van A naar B. Het klimaat in deze wagens is volledig beheersbaar. Door de luchtsluis blijven de temperatuur en de luchtvochtigheid binnen altijd stabiel.

Professionele kunstopslag

Als het nodig is, kunnen we uw kunstcollectie ook veilig opslaan in een van onze zwaarbeveiligde depots. Indien gewenst, kunnen we speciaal voor u afzonderlijke compartimenten inrichten en beveiligen. Ons depot is voorzien van een geavanceerd verwarmingssysteem. Ideaal voor de klimaatgevoelige objecten in uw collectie.

Offerte op maat

Kunstvervoer is maatwerk. Elk kunstvoorwerp is uniek. Daarom krijgt u van ons altijd een offerte op maat. Wilt u meer informatie of een afspraak met onze adviseurs?

Afspraak plannen met een adviseur

Kunst verhuizen met POT Art Logistics

Kunst verhuizen is een vak apart. Onze specialisten vervoeren uw kunstcollectie met de grootst mogelijke zorg van A naar B. Zorgvuldig verpakt en beschermd tegen invloeden van buitenaf. Zo weet u zeker dat uw waardevolle collectie in goede handen is.

Kunst verhuizen is dagelijks werk

Dagelijks werk

Bruiklenen overbrengen tussen musea. Stukken in consignatie transporteren voor antiquairs en kunsthandels. Of kunstvoorwerpen aan- en afvoeren bij beurzen. Het is dagelijks werk voor de specialisten van POT Art Logistics. Onze mensen zijn opgeleid tot art handlers en weten precies waar ze mee bezig zijn.

Kunst verhuizen met oog voor detail

Tot in detail

Onze specialisten laten niets aan het toeval over. Vanaf het eerste gesprek tot aan de feitelijke uitvoering hebben ze aandacht voor ieder detail. Zo sluiten we risico’s uit. Alles om uw kostbare kunstvoorwerp of kunstcollectie veilig naar de plaats van bestemming te brengen.

Discreet kunstvervoer

Vertrouwelijk

Discretie is belangrijk bij kunstvervoer. Als het nodig is, werken we op aangepaste tijdstippen om minder aandacht te trekken. Onze medewerkers hebben een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en tekenen voor absolute geheimhouding, Ook worden ze regelmatig extra gescreend.

Kunstvervoer met speciaal materiaal

Speciaal materiaal

Onze kunsttransportwagens zijn uniek in Nederland. De wagen is luchtgeveerd en voorzien van een alarmsysteem in de hoogste klasse. Het binnenklimaat is volledig beheersbaar. U kunt de temperatuur zelfs op afstand volgen via ons track & trace-systeem. Ziet u meteen waar en hoe snel de wagen rijdt en welke route er is afgelegd.

Kunstvervoer voor musea, bedrijven en particulieren

Voor wie?

Ons kunsttransport is voor iedereen die zijn waardevolle items veilig van A naar B wil vervoeren. We werken voor musea, antiquairs, kunsthandels, bedrijven en particulieren – en alles daartussenin.

Afspraak plannen met een adviseur
“Waardevolle objecten vragen om
een specialistische aanpak.”
Pieter Scheen, kunstadviseur

Veilig en betaalbaar
uw kunst verhuizen?

Vrijblijvende offerte
Neem contact op