Particulier
Zakelijk

Veilig uw inboedel en andere spullen opslaan in onze opslag

Soms heeft u extra ruimte nodig. Bijvoorbeeld om inboedel veilig op te bergen tijdens een verbouwing, verhuizing of verblijf in het buitenland. Bij POT helpen we u graag.

Opslag in Amersfoort en Utrecht

In onze centraal gelegen opslag in Amersfoort en Utrecht hebben wij meer dan genoeg ruimte. Hier beschikken we over de modernste technieken om uw spullen vakkundig te beschermen. De opslagruimtes zijn beveiligd tegen diefstal en brand en ook de temperatuur en luchtvochtigheid worden gereguleerd.

Bijzondere objecten

Naast uw inboedel, kunt u ook uw bijzondere goederen bij ons stallen. Wij zijn gespecialiseerd in het opslaan en transporteren van kunstobjecten. En zelfs uw oldtimer, sloep of caravan kan bij ons overwinteren.

Zo werkt opslaan bij POT

Inboedel opslaan bij POT Verhuizingen/Logistiek

Of u nu uw inboedel, kunstcollectie of speciale verzameling wilt opslaan: wij zorgen voor een opslagruimte die aansluit bij uw wensen. De goederen kunnen we opbergen in zeecontainers, op pallets en rolcontainers, of als bulk op vrije vierkante meters. Samen vinden we altijd een passende en betaalbare oplossing.

De opslagruimtes zijn dankzij de centrale ligging in het land goed bereikbaar. En met ons computergestuurde sorteersysteem heeft u uw goederen altijd snel tot uw beschikking.

Neem een kijkje in onze centrale opslag in Amersfoort

Inboedel opslaan

Inboedel opslaan

Verbouwing, verhuizing, verblijf in het buitenland?  Dan is het tijdelijk opslaan van uw inboedel een handige oplossing. Onze verhuizers kunnen uw spullen bij uw huis ophalen en weer afleveren. Zo geregeld.

Meer informatie
Inboedel opslaan: bijzondere objecten

Bijzondere objecten

In onze opslagruimtes staan veel bijzondere objecten opgeslagen. Oldtimers, kunstwerken, piano’s en boekencollecties: in het geklimatiseerde magazijn staat het allemaal veilig. Hoe groot of klein het object ook is.

Meer informatie

Beveiliging en klimaatbeheersing

Alle opgeslagen goederen zijn beveiligd tegen onder andere diefstal en brand. Ook zijn de opslagruimtes voorzien van een geavanceerd verwarmingssysteem voor een constant klimaat. Daar kan geen kelder of garagebox tegenop.

Meer informatie
Inboedel opslaan: bereken uw opslagruimte

Bereken uw opslagruimte

Soms is het lastig inschatten hoeveel ruimte u nodig heeft voor uw spullen. Daarom komt onze verhuisadviseur langs om een berekening te maken van het aantal kubieke meters dat uw inboedel of andere goederen inneemt.

Meer informatie

Opslag voor bedrijven

Ook voor bedrijven kunnen wij goederen opslaan en hebben wij speciale ruimtes voor archiefbeheer op maat. Lees hier meer over onze zakelijke dienstverlening.

Meer informatie
Vraag een vrijblijvende offerte aan

“Waardevolle objecten vragen om een specialistische aanpak.
Daarom werk ik samen met POT.”

Pieter Scheen, kunstadviseur

Vormen van opslag

In stellingen

Goederen op pallets slaan wij op in stellingen in onze geconditioneerde ruimte.

In zeecontainers

Zeecontainers van twintig voet zijn een internationale standaard voor opslag. U kunt bij ons een container huren of uw eigen container aanbieden.

Kunst

POT is gespecialiseerd in kunsttransport en –opslag. Dat doen we voor musea en bedrijven, maar ook uw privécollectie slaan we veilig op.

De 5 zekerheden
van POT Verhuizingen/
Logistiek

POT is een partner in zorgeloos verhuizen. Wij nemen de zorg bij uw verhuizing volledig over. Daarin gaan wij verder dan alleen het uitvoeren van de opdracht. Met onze service willen wij u een gevoel van gastvrijheid bezorgen. Wij zijn pas tevreden als we uw verwachtingen overtreffen.

Veilig en goedkoop
uw spullen opslaan?

Vrijblijvende offerte
Neem contact op