Particulier
Zakelijk

We hebben alle ruimte voor bedrijfsopslag

Niet is zo vervelend als kantoorspullen die in de weg staan. Of onoverzichtelijke kasten vol archiefdozen. Met onze bedrijfsopslag voor bedrijven helpen we u. In het depot kunt u overbodige inboedel, voorraad en archiefdozen opslaan. Zodat u alle ruimte heeft om te ondernemen. Ook handig: via de klantportal ziet u welke goederen in de opslag staan.

Opslagruimte in Amersfoort en Utrecht

In onze depots in Amersfoort en Utrecht beschikken we over de modernste technieken om uw goederen vakkundig te beschermen. Zo zijn de opslagruimtes beveiligd tegen diefstal en brand en worden temperatuur en luchtvochtigheid automatisch gereguleerd.

Kunstopslag

Dankzij deze beveiliging en klimaatbeheersing, kunnen wij ook goed kunstwerken en andere speciale, waardevolle objecten opslaan.

Bouwlogistiek

Bezig met een bouwproject, maar geen ruimte om alle bouwgoederen te stallen? Sla uw goederen op in ons depot en laat ook de logistiek door ons verzorgen.

Uw spullen opslaan bij POT

Bedrijfsopslag opslaan bij POT Verhuizingen/Logistiek

Professioneel uw goederen, kantoormeubilair, archief of bijzondere objecten zoals decorstukken of kunstwerken opslaan? Bij POT kan het allemaal. Wij zorgen voor een opslagruimte die aansluit bij uw wensen en budget.

De depots zijn dankzij de centrale ligging in het land goed bereikbaar. En met ons computergestuurde sorteersysteem heeft u uw goederen altijd snel tot uw beschikking.

Neem een kijkje in onze centrale opslag in Amersfoort

Bedrijfsopslag-Goederenopslag in zeecontainer

Goederenopslag

In ons depot combineren wij een breed scala aan opslagmogelijkheden. Dat varieert van inboedel tot bulkgoederen. Wij slaan het op in zeecontainers, op pallets en rolcontainers, of als bulk op vrije vierkante meters. Samen vinden we altijd een passende en goedkope oplossing.

Meer informatie
Bedrijfsopslag-Archiefbeheer

Archiefbeheer

Wist u dat we ook uw volledige archief kunnen beheren? Bij ons liggen uw stukken veilig opgeslagen in speciale archiefruimtes. Heeft u iets nodig? Uw documenten zijn altijd direct opvraagbaar. Ook privacygevoelige archieven kunnen wij voor u (anoniem) beheren.

Meer informatie
Kunstopslag

Kunstopslag en
kunsttransport

Wij zijn gespecialiseerd in het opslaan en transporteren van kunstobjecten. Met onze speciale dienst POT Art Logistics werken we samen met een groot aantal musea, banken en vermogende particulieren.

Meer informatie
Beveiligde bedrijfsopslag

Beveiliging en klimaatbeheersing

Alle opgeslagen goederen zijn beveiligd tegen onder andere diefstal en brand. Ook is het depot voorzien van een geavanceerd verwarmingssysteem voor een constant klimaat. Zo blijven uw archiefstukken en goederen goed bewaard.

Meer informatie
Bedrijfsopslag POT

Klantenportal

In uw persoonlijke Klantenportal ziet u welke goederen bij ons zijn opgeslagen. Alle goederen krijgen een unieke barcode en nemen wij op in het systeem. Zo kunt u vanaf kantoor gewoon in de opslag kijken.

Meer informatie
Vraag een vrijblijvende offerte aan

“Waardevolle objecten vragen om een specialistische aanpak.
Daarom werk ik samen met POT.”

Pieter Scheen, kunstadviseur

De 5 zekerheden
van POT Verhuizingen/
Logistiek

POT is een partner in zorgeloos verhuizen. Wij nemen de zorg bij uw verhuizing volledig over. Daarin gaan wij verder dan alleen het uitvoeren van de opdracht. Met onze service willen wij u een gevoel van gastvrijheid bezorgen. Wij zijn pas tevreden als we uw verwachtingen overtreffen.

Veilig en goedkoop
uw spullen opslaan?

Vrijblijvende offerte
Neem contact op