Vacature: facilitair medewerker

Per direct kunnen wij ons team uitbreiden met een facilitair medewerker (met C-rijbewijs).

In deze afwisselende functie ben je bezig met verhuis- en facilitaire activiteiten. De ene dag heb je een particulier heel blij gemaakt met het plezierig en schadevrij verhuizen van hun kostbare inboedel, de andere dag heb je bij een bedrijf een zaal omgebouwd tot een perfect ingerichte vergaderruimte. En weer een andere dag ben je een heel kantoor aan het leeghalen en op de nieuwe locatie aan het inrichten. Voor al deze verschillende werkzaamheden heb je een zeer klantgerichte instelling en heb je plezier in het verzorgen van een goed lopende, vriendelijke en schadevrije verhuizing, zowel bij bedrijven als bij particulieren. Dat je heel flexibel bent, spreekt voor zich.

Je bent in staat om vroeg in de ochtend te kunnen beginnen want onze vertrektijden liggen tussen 6.00 uur en 7.30 uur. En je werk is klaar wanneer alles bij de klant afgerond is.

Wij vragen geen verhuiservaring maar wel heel veel zin om dit te gaan doen. Je kunt je motivatiebrief en cv mailen naar: skrens@potholding.nl. Meer informatie en vragen, neem contact op met Saskia Krens 033 4508210.

Solliciteren

Privacy

Door op deze vacature te solliciteren ga je akkoord met en geef je POT Verhuizingen/Logistiek (hierna te noemen POT) toestemming tot het opslaan en verwerken van de door jou met ons gedeelde persoonsgegevens.
Zonder jouw toestemming zal POT jouw persoonsgegevens niet met andere bedrijven of instanties delen.
Jouw gegevens worden alleen bewaard gedurende het sollicitatieproces en alleen ingezien door de betrokkenen bij POT. Dit zijn de directeur, de HR-manager, de manager van de afdeling waar de vacature is en een medewerker van die afdeling waar je mogelijk mee zult gaan samenwerken.
Indien je tijdens het sollicitatieproces van POT een afwijzing ontvangt, betekent dit dat wij jouw persoonsgegevens uit onze systemen zullen verwijderen.
POT bewaart jouw gegevens nooit voor een mogelijke volgende vacature en daarom vragen wij je om onze vacaturepagina met regelmaat te bezoeken om daarmee op de hoogte te blijven van de mogelijkheden.