Hulp bij verhuizing

Verhuizen. Voor veel mensen is dit een stressvolle gebeurtenis. Want waar moet u beginnen met de inrichting? Welke spullen gaat u houden en welke niet? Er moet zoveel geregeld worden en dat kan overweldigend zijn. Gelukkig kunnen we u helpen met hulp bij de verhuizing regelen.

POT organiseert en adviseert

Bij POT verhuizingen bieden we als extra service een professional organizer aan: Leonie van Kooten. Zij geeft u begeleiding bij het verhuizen. Als geen ander weet zij dat een goede voorbereiding het halve werk is. De professional organizer geeft u snel overzicht in de spullen die u heeft en helpt u bij het maken van keuzes. Wat gaat er mee en van welke spullen kunt u afscheid nemen?

Checklist: begeleiding bij verhuizen

Leonie van Kooten ondersteunt u voor, tijdens en na de verhuizing. Ze luistert naar wat u nodig heeft en maakt dan pas een plan.

Wat de professional organizer voor u kan doen:

  • Persoonlijke begeleiding geven waardoor u makkelijker beslist wat u meeverhuist.
  • Een lijst maken van spullen die niet meeverhuizen en deze een nieuwe bestemming geven.
  • Een planning maken voor het hele verhuisproces.
  • Advies en hulp geven bij het verkoopklaar maken van uw woning.
  • Advies en hulp geven bij de (verhuis)administratie.
  • Helpen met het soepel laten verlopen van de verhuizing op de dag zelf.
  • Helpen met het uitpakken en inrichten van kasten en ruimtes.

Kortom: Leonie adviseert en ondersteunt u tijdens het hele verhuisproces. Zo krijgt u de juiste begeleiding bij het verhuizen. En hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Op zoek naar hulp bij de verhuizing?

Ontdek wat onze professional organizer voor u kan doen

Gratis verhuisofferte

Aandacht voor uw verhuizing

Bij de begeleiding bij het verhuizen merkt u het al: POT gaat voor kwaliteit en aandacht. Niet voor niets zijn wij al meer dan 116 jaar specialist in verhuizen en opslag. Wij vinden het belangrijk om altijd met u mee te denken. En te luisteren naar wat u wil. Verhuizen kan stressvol zijn, dus onze professional organizer begeleidt u zo goed en persoonlijk mogelijk. Met deze service willen wij u een gevoel van gastvrijheid geven.