Particulier
Zakelijk

Gaat u verhuizen?

Dan nemen wij graag al uw zorgen uit handen. Want bij een verhuizing komt veel kijken. Vaak meer dan u in de gaten heeft. Spullen uitzoeken, dozen in- en uitpakken, het oude huis netjes achterlaten en het nieuwe huis bewoonbaar maken. En gaat u verhuizen naar een andere gemeente? Dan heeft u een hoop extra administratief regelwerk. Het is dan ook niet gek dat verhuizen in de top 3 staat van meest stressvolle gebeurtenissen in iemands leven.

Stressvrij verhuizen

Gelukkig hoeft uw verhuizing geen stressvolle klus te zijn. Met hulp van onze gediplomeerde vakmensen, verloopt uw verhuizing vlot en soepel. Zij weten precies wat er moet gebeuren, zodat u zich nergens druk om hoeft te maken.

Verhuisadvies op maat

Onze vakmensen komen voor de verhuizing eerst met u kennismaken. Ze spreken de hele verhuizing met u door en hebben antwoord op al uw vragen. Iedere verhuizing is bij ons maatwerk.

Bijzondere verhuizingen

POT is gespecialiseerd in verhuizingen die extra zorg nodig hebben. Uw kostbare piano of bijzondere kunstwerk is bij ons in veilige handen.

Gratis verhuisofferte

Geen zorgen,
wij regelen uw verhuizing wel

POT verzorgt uw verhuizing tot in de puntjes. We stemmen onze service af op uw persoonlijke wensen. Verhuizen zonder stress staat bij ons altijd centraal. Hoe wij dat doen? U leest er hier meer over.

Het verhuisteam

Service en kwaliteit. Daar herkent u onze gediplomeerde vakmensen aan.

Meer informatie

Gratis verhuisdozen

U ontvangt van ons gratis stevige verhuisdozen voor al uw spullen.

Meer informatie

Verhuischecklist

Niets vergeten? Controleer het snel met onze handige checklist.

Meer informatie

Extra service:
Klusjesman

Met een paar extra klushanden geniet u snel volop van uw nieuwe huis.

Meer informatie

Extra service:
Verhuismateriaal

Kleding verhuizen? Dat doet u heel gemakkelijk in een garderobebox. Onze verhuizers nemen ze voor u mee.

Meer informatie
Vraag een vrijblijvende offerte aan

“Voor ons voelde de hele verhuizing
als een zorgeloze gebeurtenis”

Xandra Feije

Bijzondere verhuizingen

Antiek? Geen paniek!

Uw antieke klok, dure servies of bijzondere schilderij is bij ons in goede handen. Onze gespecialiseerde ‘art handlers’ gaan zeer zorgvuldig om met uw kostbaarheden, zodat u in uw nieuwe huis weer volop van uw mooie spullen kunt genieten.

Naar het verzorgingshuis

Ons verhuisteam geeft uw vertrouwde meubels, foto’s en lampen zorgvuldig een plekje in uw nieuwe huis.

Emigreren

Als u gaat emigreren moet u vaak veel regelen. Denk aan belastingen, zorgverzekering, diploma’s, beroepserkenning, pensioen, uitkering en dergelijke. Als u uw verhuizing regelt via POT dan hoeft u zich daar in ieder geval geen zorgen over te maken. Samen met onze samenwerkingspartners in verschillende landen regelen wij uw verhuizing. Weer een zorg minder als u gaat emigreren.

De 5 zekerheden
van POT Verhuizingen/
Logistiek

POT is een partner in zorgeloos verhuizen. Wij nemen de zorg bij uw verhuizing volledig over. Daarin gaan wij verder dan alleen het uitvoeren van de opdracht.
Met onze service willen wij u een gevoel van gastvrijheid bezorgen. Wij zijn pas tevreden als we uw verwachtingen overtreffen.

Weg met de verhuisstress. Ontdek wat
POT Verhuizingen/Logistiek voor u kan doen.

Vrijblijvende offerte
Neem contact op