Particulier
Zakelijk

Een professionele bedrijfsverhuizing

Verhuizen zonder bedrijfsstilstand. Dát is een flinke uitdaging. POT begrijpt dat bedrijfsstilstand grote gevolgen kan hebben voor uw bedrijf. Daarom willen we dit bij elke verhuizing tot een minimum te beperken. Een goede voorbereiding en strakke planning zijn daarbij onmisbaar.

Nieuw bedrijfspand of interne verhuizing

Of u nu binnen uw huidige bedrijfspand verhuist of naar een nieuw pand gaat, onze gediplomeerde vakmensen beschikken over de juiste kennis en ervaring om uw verhuizing vlot en soepel uit te voeren. Onze projectmanager maakt samen met u het verhuisplan en bewaakt de uitvoering op de verhuisdag. Zo hoeft ú nergens meer aan te denken.

Verhuisadvies op maat

Onze vakmensen komen voor de verhuizing eerst met u kennismaken. Ze spreken de hele verhuizing met u door en hebben antwoord op al uw vragen. Iedere verhuizing is bij ons maatwerk.

Bedrijfsverhuizing op maat voor uw branche

POT heeft jarenlange ervaring in verschillende branches. Dus of het gaat om bedrijven, scholen, kinderdagverblijven, zorginstellingen of winkelpanden: voor ons is geen bedrijfsverhuizing te complex.

Ontdek onze werkwijze

Geen zorgen,
wij regelen uw verhuizing

POT verzorgt uw verhuizing tot in de puntjes. We stemmen onze service af op uw persoonlijke wensen. Verhuizen zonder stress staat bij ons altijd centraal. Hoe wij dat doen? U leest er hier meer over.

Werkwijze

Projectplanning, draaiboek, begeleiding. Door onze professionele aanpak bent u zo weer aan de slag in uw nieuwe kantoorpand.

Meer informatie

Bedrijfsopslag

Archieven, kunst of inboedel opslaan? Ons opslagdepot is uitgerust met de modernste beveiligingssystemen.

Meer informatie

ICT-service

Alle apparatuur snel en zorgvuldig geïnstalleerd op de nieuwe werkplek. We doen het samen met uw eigen ICT-afdeling.

Meer informatie

Branches

Uw MKB-bedrijf, zorginstelling of productiebedrijf verhuizen? Dankzij onze ervaring zijn wij de verhuisexpert voor elke branche.

Meer informatie

Kunsttransport

Voor opslag en transport van kunst gelden hoge eisen. POT verzorgt dit voor een groot aantal musea, banken en vermogende particulieren.

Meer informatie
Vraag een vrijblijvende offerte aan
“Onze bedrijfsverhuizing verliep op rolletjes’
Sas Lucas, Pon Financial Services

Extra diensten

Handyman verhuisbedrijf

Handyman

Bedrijfsverhuizing achter de rug? Onze handyman helpt u met het monteren van meubels en instellen van de juiste bureau- en stoelinstellingen.

Meer informatie >

Projectmanager bedrijfsverhuizing

Projectmanager

Uw verhuizing van A tot Z geregeld. Onze projectmanager neemt al het regelwerk voor u uit handen.

Meer informatie >

Facilitair beheer

Facilitair beheer

Niets vergeten? Controleer het snel met onze handige checklist, speciaal voor bedrijfsverhuizingen.

Meer informatie >

De 5 zekerheden
van POT Verhuizingen

POT is een partner in zorgeloos verhuizen. Wij nemen de zorg bij uw verhuizing volledig over. Daarin gaan wij verder dan alleen het uitvoeren van de opdracht.
Met onze service willen wij u een gevoel van gastvrijheid bezorgen. Wij zijn pas tevreden als we uw verwachtingen overtreffen.

Verhuizen zonder bedrijfsstilstand.
Ontdek wat POT Verhuizingen/Logistiek voor u kan doen.

Vrijblijvende offerte
Neem contact op