Facilitaire ondersteuning in uw bedrijf nodig?

Bij veel bedrijven is de facilitaire dienst de afgelopen jaren flink gekrompen. En dat terwijl de hoeveelheid werk hetzelfde blijft. Is uw personeel nu te veel tijd kwijt met bureaus verplaatsen, vergaderruimtes inrichten en interne verhuizingen? Besteed het facilitair beheer dan uit aan POT. We zijn niet alleen een erkend verhuisbedrijf, maar ook facilitair samenwerkingspartner. En dankzij die combinatie kunnen we u op verschillende manieren ondersteunen.

Facilitaire diensten op flexibele basis

Heeft uw eigen facilitaire afdeling ondersteuning nodig? Of zoekt u een partij die alle facilitaire werkzaamheden uit handen kan nemen? Onze professionele medewerkers kunt u overal voor inzetten. U kiest zelf de constructie die bij uw bedrijf past. En over de prijs zijn we helder. Of we nu een half uur of een hele dag bezig zijn: bij ons betaalt u alleen de uren waarvoor u ons nodig heeft. Wel zo efficiënt!

Afspraak plannen met een adviseur

U betaalt alleen de uren waarvoor u ons nodig heeft.
Wel zo efficiënt!

Wat kunnen we zoal voor u doen op het gebied van facilitair beheer?

Intern verhuizen

Facilitair beheer: intern verhuizen

Het verplaatsen van een afdeling vereist een goede organisatie. Meubels (de)monteren, apparatuur aan- en afsluiten, de ruimte inrichten; we leiden de verhuizing van begin tot eind in goede banen. Helemaal op maat, zodat iedere werknemer zich direct thuis voelt op de nieuwe werkplek. Kantoorspullen over? Geen probleem, die kunnen we opslaan in ons depot, milieuvriendelijk afvoeren of verkopen via een van onze opkopers.

Vergaderruimtes inrichten

Facilitair beheer: vergaderruimte inrichten

Haperende apparatuur tijdens een belangrijke presentatie is een van de grootste ergernissen op kantoor. Gelukkig hoeft u zich daar geen zorgen over te maken als POT uw vergaderruimte inricht. We zorgen ervoor dat er netjes een blocnote en pen op tafel liggen, de beamer is aangesloten en getest, en de overige apparatuur klaar is voor gebruik. Alles tot in de puntjes voorbereid. Dat is nog eens een ontspannen begin van uw bijeenkomst.

“POT ondersteunt onze facilitaire dienst bij het inrichten van vergaderruimtes. Ideaal. Ze zijn op tijd en doen wat ze moeten doen. En wat echt ontspannen is? Dat de apparatuur altijd netjes aangesloten is en gewoon wérkt. We hebben geen omkijken meer naar facilitair beheer.”
– Rabobank Amersfoort

Drie voordelen van samenwerken met POT Verhuizingen

1. We hebben ruimte voor opslag

Overvol kantoor? Sla uw overbodige meubels en archiefdozen op in ons depot in Amersfoort of Utrecht. Deze depots zijn voorzien van de modernste technieken. Zo zijn uw spullen beschermd tegen diefstal, brand en temperatuurverandering. Via de klantportal ziet u precies welke goederen in onze opslag staan en kunt u ze op afstand beheren.

2. Onze handyman kan alles

Handyman verhuisbedrijf

Een lamp ophangen, lekkende kraan repareren of slot vervangen. Onze handyman regelt het. Hij kan de facilitaire dienst structureel ondersteunen, of tijdelijk helpen tijdens een verbouwing of verhuizing. Vraag ons naar de mogelijkheden.

3. Professioneel en representatief

Onze medewerkers zijn vakmensen. Ze weten van aanpakken en gaan zorgvuldig om met al uw spullen. Ze hebben ervaring in allerlei branches – zoals kunst, onderwijs en zorg. Daardoor weten ze dat iedere branche weer andere eisen stelt. Ze zijn er om ú te ondersteunen en houden rekening met al uw wensen.

Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen?
Neem contact op met onze klantenservice. Bel 033-4508210 of kijk op www.potverhuizingen.nl.

Afspraak plannen met een adviseur