FAQ items aan het laden...

Hoge kwaliteit, gediplomeerde medewerkers

Hoe kiest u het geschikte verhuisbedrijf voor uw projectverhuizing? Wij helpen u graag die keuze te maken. Als u kiest voor POT, gaat het werk in uw bedrijf of afdeling tijdens het verhuisproject gewoon door. Onze gediplomeerde medewerkers leveren werk van hoge kwaliteit. Met een goede voorbereiding, een strakke planning en het oog op het budget. Daarbij verrassen ze u met slimme oplossingen, waardoor het project sneller en slimmer verloopt.

Bel mij terug

voor een vrijblijvende offerte

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij bieden de combinatie van verhuizen, opslag en logistieke diensten. Dat is handig voor u, want zo heeft u voor al deze diensten één aanspreekpunt.

Een verhuisproject kan erg ingewikkeld zijn. Onze projectmanagers en vakmensen nemen hun verantwoordelijkheid en weten hoe een projectverhuizing werkt. Zo hoeft u zelf nergens aan te denken.

Voorraad of inventaris die u niet gebruikt, kunt u veilig opslaan in ons depot.

Doordat we uw bouwproject ondersteunen met logistieke diensten, kunnen uw vakmensen zich richten op hun werk. Zo leveren we bouwmaterialen op de werkplek of richten we een bouwhub voor u in.

Met alleen het transport van uw meubilair bent u nog niet verhuisd. Daarom maken wij het project compleet door bijvoorbeeld inventaris in- en uit te pakken en meubels te demonteren en te monteren. Ook sluiten we uw ICT weer aan op de nieuwe locatie.

Verhuizen doen wij niet alleen tijdens een verhuisproject, maar ook daarbuiten. U wilt bijvoorbeeld de indeling van afdeling aanpassen. Heeft u bijvoorbeeld morgen een vergadering waarvoor de vergaderopstelling veranderd moet worden? Wij voeren dit vandaag nog voor u uit. Zo kan uw eigen facilitaire afdeling zich richten op haar eigen taken.

Voor een duurzame bundeling van transport werken we samen met Stadslogistiek, in samenwerking met PostNL. Uw leveranciers leveren op onze hub, waarna wij met één volle vrachtwagen naar u toe rijden. Hierbij bundelen we goederen met die van andere ontvangers, en altijd emissievrij, dus zonder de uitstoot van schadelijke stoffen.

We verhuizen regelmatig intern, bijvoorbeeld omdat teams van afdeling of pand wisselen. Dit gebeurt altijd voorzichtig. De medewerkers van POT weten wat ze doen.
Sas Lucas, facility medewerker Volkswagen Pon Financial Services

Uw verhuizing in handen van onze vakmensen.

Ontdek wat POT voor u kan doen.

Afspraak adviseur

Kennisbank

‘Tegenwoordig doe je het sámen’

‘Tegenwoordig doe je het sámen’ Het AD maakt een serie over familiebedrijven in de regio. Deze keer in ‘Het Familiebedrijf’ komt Mark Pot aan het woord over de uitdagingen ...

POT tekent waterstofconvenant provincie Utrecht

POT tekent waterstofconvenant provincie Utrecht POT Verhuizingen/Logistiek heeft het “𝑪𝒐𝒏𝒗𝒆𝒏𝒂𝒏𝒕 𝒘𝒂𝒕𝒆𝒓𝒔𝒕𝒐𝒇 𝒊𝒏 𝒎𝒐𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒆𝒊𝒕 𝒑𝒓𝒐𝒗𝒊𝒏𝒄𝒊𝒆 𝑼𝒕𝒓𝒆𝒄𝒉𝒕” getekend. Een initiatief van de provincie Utrecht, het EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven (ECUB) en KWR ...

Erkende projectverhuizers

Kwaliteit staat bij POT op 1. U kunt er daarom op vertrouwen dat uw bedrijfsverhuizing efficiënt en veilig verloopt. Onze vakmensen werken volgens duidelijke afspraken. Ook heeft POT het EPV-keurmerk en zijn onze materialen gecertificeerd.

Lees meer over kwaliteit

Ook verhuizen zonder bedrijfsstilstand?

Ontdek wat POT voor u kan betekenen.

Afspraak adviseur
Ga naar de bovenkant