Een checklist voor verhuizen: voor een zorgeloze verhuizing

Verhuizen doe je niet elke dag. Maar je wilt wel dat jouw verhuizing goed en zonder zorgen verloopt. POT Verhuizingen/Logistiek en Erkende Verhuizers denken daarom met je mee. Niet alleen van A naar B, maar écht van A tot Z. Natuurlijk regelen we de verhuizing zelf maar we helpen je ook graag op weg met alle andere zaken die rondom een verhuizing spelen. Denk bijvoorbeeld aan het opzeggen van je energieleverancier of het inzetten van een handyman om de gordijnen in het nieuwe huis zo snel mogelijk op te hangen. Kortom, je moet aan veel denken en daarbij helpen we je graag met een speciale checklist voor verhuizen.

Download de checklist voor verhuizen

Erkende Verhuizers heeft een verhuischecklist gemaakt om je te helpen met de voorbereiding, de verhuizing zelf en alle overige zaken om de verhuizing heen. Zie de verhuischecklist als een to do list voor jouw verhuizing. Alle belangrijke stappen zijn hierin opgenomen. Van de voorbereiding voorafgaand aan de verhuizing tot en met de verhuisdag zelf. Download de Checklist Verhuizen voor een goede voorbereiding van jouw verhuizing!

Verhuisregisseur: alles om uw verhuizing goed te regelen

Een verhuizing regelen is een flinke klus. Wil je jouw verhuizing toch helemaal uit handen geven? Zet dan onze verhuisregisseur in!

Checklist verhuizen POT en Erkende verhuizers