Een succesvolle samenwerking in het bezorgen van keukens

Roelie Jansen-Jansen over succesvolle samenwerking RJJ Keukens en POT

Eind 2020 zijn RJJ Keukens en POT een succesvolle samenwerking begonnen. POT levert de keukens van RJJ keukens af bij hun klanten. Eigenaresse Roelie Jansen-Jansen kijkt terug op de kennismaking en vertelt over de samenwerking van het afgelopen half jaar.

“Toen wij op zoek gingen naar een verhuisbedrijf voor het bezorgen van onze keukens, kwam ik op de website van POT terecht. Ik heb ze benaderd en ik kreeg al snel reactie. Een afspraak bij mij in de showroom was dan ook zo gemaakt. Om niet op één paard te wedden had ik nog twee andere bedrijven uitgenodigd. De gesprekken met deze twee bedrijven gaven geen bevredigend gevoel. Maar bij POT was dat bij hun binnenkomst meteen al anders! Ze kwamen met z’n tweeën, toonde oprechte interesse in mijn product, de zaak en in mij als persoon. De klik was er, de prijsopgave was netjes en dus besloot ik met POT in zee te gaan.

Professioneel, snel en voorzichtig

Het blijft toch spannend om je product uit handen te geven en ervan uit te gaan dat het goed en vooral heel aankomt bij de klant. Nou, dat is bij POT geen enkel probleem! De verhuizers zijn professioneel, snel, vol met eigen initiatief en erg voorzichtig met de artikelen. Van meerdere klanten heb ik al gehoord hoe blij ze waren dat POT de keuken kwam bezorgen. Nette, vriendelijke mannen die hart hebben voor het bedrijf waar ze voor werken. En de vrachtwagens zijn altijd netjes en schoon. Dat viel mij dan weer gelijk op.

Warehouse in Amersfoort

Ook het plannen verloopt heel erg makkelijk. En ik vind het persoonlijk erg bijzonder dat ze nu al een paar keer hebben gevraagd of alles naar wens is, of dat er nog aandachtspunten zijn. Zo voel je je serieus genomen als klant.

Mijn magazijn wordt te klein, dus met het oog op de toekomst is het waarschijnlijk nodig dat POT mijn keukens ook ontvangt op hun locatie. Ook dat laat ik met een gerust hart aan hen over. Ik ben langs geweest om het warehouse in Amersfoort te bekijken. Ik was echt onder de indruk: netjes, schoon, overzichtelijk en nog meer vriendelijke mensen.

Ik heb dan ook geen seconde spijt dat ik voor POT heb gekozen. Het geeft mij veel rust en ik heb daardoor tijd voor andere dingen. Ik kan POT bij iedereen aanbevelen!”

‘De verhuizers zijn professioneel, snel, vol met eigen initiatief en erg voorzichtig met de artikelen. Van meerdere klanten heb ik al gehoord hoe blij ze waren dat POT de keuken kwam bezorgen.’