Achter de POT schermen

“Ik vind het mooi om de puzzel rond te krijgen”

Sinds 3 maanden is Casper in dienst en heeft POT er een ambitieuze en energieke assistent-planner bij.

“Ik was na mijn opleiding Logistiek Teamleider op zoek naar een mooie werkplek. Ik kende POT natuurlijk als verhuisbedrijf en was geïnteresseerd in hun logistieke omvang en de manier waarop ze werken. Bij POT dachten ze met me mee over een passend plek voor mij. Er was toevallig net een vacature voor een assistent-planner en die vond ik gelijk heel interessant. Het overlapt met logistiek en ik vind de verhuiswereld heel erg leuk dus die combinatie is perfect. Intussen doe ik ook de opleiding Logistiek Supervisor.”

Hoe kende je het wereldje?
“Ik heb als verhuizer gewerkt en vind dit heel leuk werk. Ik probeer nog steeds een dag per week op de verhuiswagen te staan. Vooral het contact met klanten is mooi: zorgen dat alles goed verloopt en dat je de klant ontzorgt. Door deze ervaring weet ik ook in de rol van planner hoe de praktijk eruit ziet en waar je tegenaan kunt lopen.”

Hoe ziet je werk als assistent-planner eruit?
“ Ik ben samen met mijn collega de schakel tussen sales en de verhuisploegen. Het is mooi om te puzzelen hoe we de planning rond gaan krijgen en er daarmee voor te zorgen dat iedereen weet wat hij moet doen en dat alles goed verloopt.”

En werken voor POT hoe bevalt dat?
“Ik heb het erg naar mijn zin en ze zijn dan ook voorlopig nog niet van me af. Ik heb super goed contact met de verhuiscollega’s, maar ook op kantoor zit een heel fijn team. Het feit dat POT een familiebedrijf is merk je aan de cultuur. Iedereen is betrokken, de lijntjes zijn kort en je voelt je onderdeel van het bedrijf.”