Achter de POT schermen

“Ik vind het super leuk om klanten te gaan vertellen welke meerwaarde POT heeft.”

Rick Loots is kakelvers lid van het POT team, want hij startte op 8 januari met zijn nieuwe baan als Accountmanager Zakelijke Markt. Rick, hoe zijn je eerste dagen?
“Ik doe heel veel indrukken op en ben deze week vooral op pad met mijn POT collega’s. Het is toch weer een hele nieuwe omgeving, dus ik wil er echt energie in steken het bedrijf en de klanten te leren kennen. En natuurlijk ook mijn collega’s. Morgen sta ik een dagje op de verhuiswagen, dat moet ik toch een keer echt meegemaakt hebben. Ik heb er zin in!”

Hoef je morgen in elk geval niet meer naar de sportschool! Wat heb je gedaan voordat je bij POT kwam werken?
“Ik ben beroepsmilitair geweest en heb me daarna breed ontwikkeld in accountmanagement en sales bij diverse bedrijven. Wat me in de functie bij POT aansprak was onder andere het familiebedrijf: je doet het met elkaar. Ook het ontdekken van een hele nieuwe markt leek me leuk en uitdagend. Ik ben koffie gaan drinken met de mensen van POT en daarna ging het balletje snel verder rollen. Ik heb uiteindelijk voor POT gekozen omdat het heel goed voelde.”

Hoe ga je je functie invullen als je straks wat meer bent ingewerkt?
“Ik vind het super leuk om klanten te gaan vertellen welke meerwaarde POT heeft. Bijna nog leuker is het om daarna een duurzame relatie met elkaar op te bouwen. Ik wil graag aan ons netwerk werken en samen met klanten de route ontdekken naar een optimale samenwerking.”

Heel veel succes en plezier bij POT! Wat heeft je tot nu toe eigenlijk het meeste verrast?
“Dat er heel wat meer bij komt kijken dan dozen sjouwen. Bij POT zijn we vooral bezig met relaties bouwen en onderhouden en dat is heel mooi om te zien.”