Achter de POT schermen

Wie zijn de mensen die bij verhuisbedrijf POT in Amersfoort de verhuizingen plannen en voorbereiden?

Al bijna 6 jaar is Petra Verhuisadviseur bij POT. Standplaats is het kantoor in Amersfoort, maar meestal is ze op weg naar klanten.

“Ik heb de leukste baan bij POT. Bij iedere POT verhuizing kom ik – of één van mijn collega’s – langs om de verhuizing met de klant voor te bereiden. We maken kennis met elkaar, inventariseren wensen en eisen en bekijken hoe de situatie is voor het laden op de oude locatie en lossen op de nieuwe locatie. Het is super afwisselend. Ik ontmoet zoveel verschillende mensen en het is overal anders. Gemiddeld bezoek ik 5 adressen per dag, dus ga maar na.”

“Het allerleukste vind ik het service aspect. Klanten het vertrouwen geven dat het allemaal goed komt. Ik vind het zó fijn om de verhuizing perfect voor te bereiden en daarmee te zorgen voor een verhuizing die vlekkeloos verloopt. Ontzorgen: dat is mijn doel. Dat geldt ook voor mijn collega’s. Als ik de verhuizing vooraf zo goed mogelijk voorbereid, beginnen zij met de juiste verwachtingen en informatie aan de klus. Dat maakt ook hun werk leuker.”

“De meeste uitdaging vind ik in ingewikkelde klussen. Niets is onmogelijk, we verzinnen wel een oplossing. Er zijn soms ingewikkelde panden bij, dat vind ik enorm leuk: zorgen dat alle puzzelstukjes van de verhuizing uiteindelijk op hun plek vallen. De ene dag kruip ik door een werfkelder aan een gracht en de volgende dag klauter ik op een vliering met 100 jaar stof. Je weet nooit wat je achter de voordeur aantreft en dat maakt het boeiend.”

“Het werken bij POT bevalt me heel erg goed. Het hele bedrijf is één team met hetzelfde doel voor ogen. Daar werken we allemaal aan mee; iedereen steekt de handen uit de mouwen. Het is een familiebedrijf en dat merk je. Ik vind de betrokkenheid en samenhorigheid groot. Er zijn korte lijntjes en er is altijd plek voor een open en eerlijk gesprek. Ik heb het heel erg naar mijn zin.”

Petra van Veenschoten is Verhuisadviseur.

“Het allerleukste is om te puzzelen met een ingewikkelde verhuizing en ervoor te zorgen dat alle puzzelstukjes tijdens de verhuizing precies op hun plek vallen.”