POTje verhuizen

De verhuizing van Charlotte Waalwijk: “Grappend, lachend en fluitend werd de boel verhuisd”

Mevrouw Waalwijk verhuisde van een groot huis naar een appartement in Utrecht. Wat zelf lukte deed ze zelf, maar de zes vrolijke mannen van verhuisbedrijf POT op de verhuisdag waren een opgewekte aanvulling op het harde werk.

Charlotte vertelt: “De aanloop naar de verhuizing viel niet mee. Ik zag er best tegenop. Mijn man is overleden en ik wilde zelf alles uitzoeken, sorteren, opruimen en weggooien. Een enorme klus. Maar het is gelukt, ook met behulp van mijn kinderen. Zestig dozen bleven over. Ik zag de wagens van POT verhuisbedrijf in Utrecht vaak rijden, dus die naam was blijven hangen. Daarom heb ik POT gebeld heb voor de daadwerkelijke verhuizing.”

En hoe verliep de verhuisdag?

“Op de dag van de verhuizing stond verhuisbedrijf POT met zes man sterk op de stoep. Het leukste was dat ze zó vrolijk waren. Grappend, lachend en fluitend werd de boel verhuisd. En ze waren beresterk. Om 13.00 uur waren we al in het appartement met alle 60 dozen. Aan het einde van de dag zat alles in elkaar en alles werkte. Mijn schoondochter stortte zich op de dozen, die was niet te houden met uitpakken.”

Hoe was het na de verhuizing?

“Na de verhuizing zag ik wat beschadigingen in de nieuwe PVC vloer. Na het delen van foto’s met POT en de leverancier, bleek dit gewoon het patroon van de vloer te zijn. Ik moest gewoon even wennen aan mijn nieuwe vloer.
Ik woon nu heerlijk in een appartement met allerlei voorzieningen en levendigheid. En ik hoorde van meer bewoners hier in Utrecht dat ze met verhuisbedrijf POT zijn verhuisd. Een bekende naam dus en dat is verdiend.”

Koffiepauze op het nieuwe balkon van Charlotte Waalwijk tijdens haar verhuizing

“Het leukste was dat ze zó vrolijk waren.”