POTje verhuizen

De verhuizing van Jeroen van der Laan: “Ik kom uit het onderwijs en als iets perfect gaat, dan krijg je van mij een tien.”

Meneer Van der Laan verhuisde in 2022 van het mooie Laren naar het mooie Amersfoort, van een huis naar een appartement. Hij schakelde verhuisbedrijf POT in. 

Jeroen van der Laan maakt er niet teveel woorden aan vuil: zijn verhuizing met verhuisbedrijf POT was een fijne ervaring.

“Ik ben van Laren naar Amersfoort verhuisd, van een huis naar een appartement. Toen ik een verhuisbedrijf zocht ben ik gewoon gaan Googelen op ‘verhuizen’ en ‘Amersfoort’. Verhuisbedrijf POT kwam al snel naar voren. Ik heb hier en daar wat offertes aangevraagd maar financieel verschilt het allemaal niet zoveel. Bij POT had ik, ook door de website, het beste gevoel. Er kwam iemand van verhuisbedrijf POT thuis langs om de verhuizing door te spreken. Dat verliep vlot en zakelijk. Heel fijn.”

En hoe verliep de verhuisdag?

Meneer Van der Laan: “Die verliep soepel en zorgeloos. Verhuisbedrijf POT kwam met drie mannen. Prettige jongens; vriendelijk en behulpzaam. Ze gingen direct aan de slag en maakten nergens een probleem van. Ze hadden alle benodigde materiaal bij zich en kenden de weg. Op de nieuwe plek in Amersfoort is het nogal ‘kruip door sluip door’ en onze ervaring is dat dat soms wat gedoe oplevert, maar ook daar werkten zij moeiteloos omheen. Alles werd netjes geplaats en weer in elkaar gezet. Om half 4 waren ze klaar en konden we concluderen dat de verhuizing vlekkeloos was verlopen.”

Jeroen van der Laan verhuisde met verhuisbedrijf POT van Laren naar Amersfoort

U gaf behoorlijk wat 10-en in uw review van verhuisbedrijf POT!

“Dat klopt. Ik kom uit het onderwijs, en als iets helemaal goed is dan krijg je van mij een tien. Die hebben ze dus gewoon verdiend.”

‘Ik kom uit het onderwijs en als iets perfect gaat,
dan krijg je van mij een tien.’