POTje verhuizen

met Loes van der Linden

“Op die voorman moeten jullie zuinig zijn, dat is een visitekaartje”

Loes had meer een opslag- dan een verhuisvraag. Desondanks was het een hele onderneming en dat wilde ze graag (weer) met POT regelen.

Wat voor een verhuizing heb je achter de rug?

Loes: “Meer een verhuizing van mijn spullen van huis naar het opslagdepot van POT dan van het ene naar het andere huis. Ik trok namelijk in een gemeubileerd huurhuis, dus mijn spullen hadden een tijdelijke plek nodig. Dat wilde ik graag met POT regelen.”

Want je kende POT al?

Loes: “Jazeker. Ik ben al eerder met verhuisbedrijf POT verhuisd en ik was toen ook enthousiast en heel tevreden. Ik hoor in mijn omgeving ook wel eens over verhuizingen met andere partijen die heel anders verlopen, dus ik heb gewoon gelijk POT weer gebeld.”

En is het weer zo prettig verlopen?

“Helemaal. Je wordt gewoon helemaal ontzorgd. Vanaf het eerste telefoontje tot na de verhuizing, ze zijn vriendelijk, denken mee en er is oprechte interesse en aandacht. De verhuisconsulent die vooraf de verhuizing kwam bespreken was al zo’n fijn mens. Netjes, makkelijk in het contact en ze schatte goed in wat er nodig was. Ook het contact met de mensen op kantoor van verkoop en planning was fijn en flexibel.”

En de verhuizing van jouw spullen naar het depot?

“De verhuizing zelf ging boven verwachting snel. Er kwam een team topgozers binnen en vanaf dat moment kun je achterover leunen want je weet dat het helemaal goed komt. Ze waren vrolijk en hadden mooie verhalen en de voorman die de kar trok: daar moeten jullie zuinig op zijn hoor. Dat is een visitekaartje. Flexibel en aardig en hij voelde goed aan wat er nodig was. Mijn spullen staan nu in het depot van POT in Amersfoort opgeslagen. Als ik erbij wil dan kan dat, maar moet ik dat iets van de voren aangeven. Een fijn idee.”

“Je wordt gewoon helemaal ontzorgd. Vanaf het eerste telefoontje tot na de verhuizing, ze zijn vriendelijk, denken mee en er is oprechte interesse en aandacht.”