POTje verhuizen

De verhuizing van Sophie de Clercq

Sophie verhuisde binnen Amersfoort van een woonhuis naar een appartement en maakte daarbij gebruik van verhuisbedrijf POT. “Na een pittige tijd voor en rond de verhuizing was het heel fijn dat er op de verhuisdag 4 vrolijke, fluitende mannen binnenkwamen die de verhuizing probleemloos gingen regelen. Zo relaxed.” En of dat allemaal zou gaan lukken bleek op het laatste moment nog best even spannend.

Verhuizing met een nieuw begin

Sophie uit Amersfoort vertelt over haar verhuizing: “Ik heb 30 jaar in ons huis in Amersfoort Zuid gewoond en ging naar randje binnenstad verhuizen. Dat vraagt best veel. Het was, na 30 jaar, héél veel werk om spullen uit te zoeken. De Kringloop en gemeentelijke stort hadden goede dagen. Al die spullen en historie was ook de reden dat zelf verhuizen met een busje eigenlijk geen optie meer was. Een collega zei tegen mij: “Doe jezelf een plezier en huur een verhuisbedrijf in”. Kijkend naar onder meer mijn kolossale bank leek me dat ook een goed idee.”

Verhuisbedrijf

Hoe ben je daarvoor uiteindelijk bij POT terecht gekomen?
Sophie: “Ik heb bij meerdere verhuisbedrijven een offerte aangevraagd en financieel ontliep het elkaar niet zo veel. In de volgende fase kwam er van twee verhuisbedrijven iemand langs om mee te kijken en te denken over de aanpak van de verhuizing. Vanuit POT kwam er enorm fijne vrouw, die onmiddellijk meedacht en nauwkeurige vragen stelde. Ze straalde rust uit, had duidelijk veel ervaring, en stelde mij gerust. Op basis van dat gesprek heb ik voor verhuisbedrijf POT gekozen.”

Planning op z’n kop

De dag voor de verhuizing werd het onbedoeld ineens nog spannend.
Sophie vertelt: “De dag voor de verhuizing belde ik met nog wat laatste vragen en pas toen bleek er een foutje in de planning te zijn. Verhuisbedrijf POT én ik hadden beiden met verschillende data gewerkt. Ik was echt even in paniek; na een moeilijke tijd kon ik dit er echt niet bij hebben. De afdeling Planning van Verhuisbedrijf POT ging onmiddellijk aan de slag om iets te regelen: iedereen dacht hierin mee. Ik was dan ook super blij toen bleek dat de verhuizing ‘verplaatst’ kon worden naar de door mij gewenste datum; de volgende dag. Wat een opluchting. Ik ben na afloop gelijk een doos chocola langs gaan brengen.”

Verhuis Dday

En toen was het zover: de verhuisdag was eindelijk aangebroken. Daar ging in jouw geval een moeilijk tijd aan vooraf. Hoe voelde de verhuizing?
Sophie: “Om half 8 stonden er 4 vrolijke mannen van verhuisbedrijf POT voor de deur. Fluitend liepen ze rond, deden ontspannen hun ding, alles verliep heel soepel. Dat voelde na weken van hoogspanning bijna een beetje vreemd maar was vooral zó relaxed. Dat hadden we echt even nodig. Niks was ze teveel, niets was een probleem, ze vroegen vaak of ze nog iets konden doen: we voelde ons ontzorgd. Om half 4 was ik over en kon ik beginnen met een nieuwe start op mijn nieuwe plek. Die bevalt heel goed. Ik woon heel rustig aan de rand van de stad, maar ben binnen een minuutje aan de levendige Eemhaven. Ik ben er heel blij mee!”.

‘Na een pittige tijd voor en rond de verhuizing was het heel fijn dat er op de verhuisdag 4 vrolijke, fluitende mannen binnenkwamen die de verhuizing probleemloos gingen regelen. Zo relaxed.’