Carla van Hal verhuisde met POT van IJsselstein naar Haskerdijken

Haskerdijken, we hebben het even opgezocht maar dat is een eind weg!

“Ja dat is het zeker. We hebben 30 jaar in IJsselstein gewoond, maar gingen op zoek naar meer rust en meer ‘buiten’. Dat hebben we hier gevonden in Haskerdijken, net boven Heerenveen.”

Dat maakt een verhuizing vast ook nog iets ingewikkelder?

“Ja, het is al snel anderhalf uur rijden. En we woonden in IJsselstein in een appartement, dus alles moest twee verdiepingen omlaag.”

Waarom ben je met een verhuisbedrijf verhuisd?

“We hebben onze verhuizingen eigenlijk altijd zelf gedaan met vrienden en familie. Maar dat is bijna niet meer te doen vanaf de tweede verdieping, en dan ook nog zo’n eind weg. Bovendien heb je met familie en vrienden toch de hele tijd het idee dat het leuk voor ze moet zijn, met eindeloos koffie zetten en lunch verzorgen. En als je pech hebt zeggen er mensen af, het is toch vrijblijvend. Ik had behoefte aan een geruisloze verhuizing waarbij ik me over al die dingen geen zorgen hoefde te maken. Ik sprak wat collega’s die heel enthousiast waren over hoeveel stress het scheelt als je verhuist met een professioneel bedrijf. Toen ben ik ook maar gaan Google-en.”

Waarom heb je POT gekozen?

“Wel een beetje toeval eigenlijk. Ik kreeg een kaartje van ze in de bus en ben de reviews gaan lezen. Die waren erg enthousiast, de prijzen waren vergelijkbaar, dus toen heb ik snel de knoop doorgehakt.”

En hoe is de verhuizing gegaan?

“Ik zeg het eerlijk: ik vond het enorm spannend. We maken al een grote stap naar een ander deel van het land en ik had ook niet zo’n idee wat ik van zo’n verhuizer moest verwachten. Het is me zó meegevallen. Ik vertelde de mannen van POT maar gelijk eerlijk dat ik het een spannende dag vond en zij stelden mij onmiddellijk gerust. Daarna gingen ze rustig, ontspannen en professioneel aan de slag. Ik had er geen omkijken meer naar. Alles werd netje afgekoppeld en uit elkaar gehaald, goed ingepakt en daar verdween onze inboedel via het keukenraam met een verhuislift richting vrachtwagen. We voelden ons echt ontzorgt. Ook in ons nieuwe huis had alles al snel een plek, werden meubels in elkaar gezet en kon voor ons het thuiskomen beginnen. We hebben het ervaren als een geruisloze dag en kijken er met plezier op terug.”

“Ik vertelde de mannen van POT maar gelijk eerlijk dat ik het
een spannende dag vond en zij stelden mij onmiddellijk gerust.”