Wat vinden POT medewerkers zelf eigenlijk van hun werk? We vroegen het Iris van den Heuvel (26 jaar), medewerker sales binnendienst bij POT.

Wat zeggen mensen tegen je als je op een verjaardag vertelt dat je bij POT werkt?

“Ze vragen zich af of dat bij mij past, ‘is dat geen lompe mannenwereld?’. Natuurlijk is het een mannenwereld maar geen lompe. We hebben vooral heel veel lol met elkaar en werken superfijn samen.”

Welk werk doe je precies?

“Ik werk nu een jaar bij POT op de sales binnendienst voor de particuliere markt waar ik offertes en opdrachtbevestigingen verstuur, alle vragen van klanten beantwoord en contact opneem met potentiele nieuwe klanten. Ook maak ik onder andere de TikToks filmpjes, heel erg leuk om te doen.”

Wat is er zo leuk aan werken bij POT?

“Wat het werk leuk maakt is dat elke dag anders is. Het is dan ook echt nooit saai hier op kantoor. Elke dag heeft weer nieuwe uitdagingen en je hoort zoveel bijzondere verhalen van mensen die gaan verhuizen. Natuurlijk moeten we goed kunnen organiseren en plannen maar daarnaast is het vooral werken met mensen die soms best onder spanning staan rond een verhuizing. Soms leer je je klanten echt een beetje kennen. En verder zeker zo belangrijk: het is super gezellig met de collega’s.”

Ja, je collega’s – hoe zit het daarmee?

“Goed dus! We werken met ongeveer 12 man en vrouw op kantoor en hebben het erg gezellig met elkaar – naast het feit dat we teveel taart eten omdat er altijd iets te vieren is. Ook de verhuizers lopen vaak bij ons binnen voor informatie over hun klus of een praatje. Met het maken van onze TikTok-filmpjes ben ik nu ook regelmatig even bij een verhuizing of in het depot te vinden en dat vinden we over en weer heel leuk.”

Wat is het gekste wat je hebt meegemaakt tijdens je werk?

“Teveel om op te noemen. We hebben bijvoorbeeld wel eens een bekende Nederlander verhuisd waarbij de paparazzi in de struiken lag en ons geld bood voor een POT shirtje zodat ze als verhuizer binnen konden komen. Dat hebben we uiteraard niet gedaan!”