Werken bij POT Verhuizingen/Logistiek

Werken bij POT betekent je talenten inzetten voor één van de grootste logistieke bedrijven van Nederland. Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Collega’s die onze verhuizingen en logistieke trajecten graag in goede bannen willen leiden. In veel functies heb je flexibile werktijden en werk je op afwisselende locaties.

Vacatures bij POT Verhuizingen/Logistiek

Bekijk vacature
Bekijk vacature
Bekijk vacature
Bekijk vacature
Handyman verhuisbedrijf
Bekijk vacature

Open sollicitaties

Is er op dit moment geen passende vacature en wil je graag deel uitmaken van het team van POT? Mail dan een open sollicitatie met CV en motivatie naar Saskia Krens, skrens@potholding.nl. Wanneer er een vacature komt die bij je wensen past, dan pakken we je CV er bij.

Solliciteren

Privacy

Door op deze vacature te solliciteren ga je akkoord met en geef je POT Verhuizingen/Logistiek (hierna te noemen POT) toestemming tot het opslaan en verwerken van de door jou met ons gedeelde persoonsgegevens.
Zonder jouw toestemming zal POT jouw persoonsgegevens niet met andere bedrijven of instanties delen.
Jouw gegevens worden alleen bewaard gedurende het sollicitatieproces en alleen ingezien door de betrokkenen bij POT. Dit zijn de directeur, de HR-manager, de manager van de afdeling waar de vacature is en een medewerker van die afdeling waar je mogelijk mee zult gaan samenwerken.
Indien je tijdens het sollicitatieproces van POT een afwijzing ontvangt, betekent dit dat wij jouw persoonsgegevens uit onze systemen zullen verwijderen.
POT bewaart jouw gegevens nooit voor een mogelijke volgende vacature en daarom vragen wij je om onze vacaturepagina met regelmaat te bezoeken om daarmee op de hoogte te blijven van de mogelijkheden.